FOTO: Gruđanin otvorio PORKER HOUSE na Adventu u Zagrebu! Svi su oduševljeni ponudom

Datum objave: 01.12.2018   Broj čitanja: 4174
Svečano je otvoren Advent u Zagrebu, godinama najljepši u Europi, a otvorili su ga, a tko drugi nego naš Gruđanin Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba i predsjednica svih Hrvata Kolinda Grabar Kitarović.
FOTO: Gruđanin otvorio PORKER HOUSE na Adventu u Zagrebu! Svi su oduševljeni ponudom

 

Ono što je ekipi portala Grude.com zapelo za oko je adventska kućica kod koje se okupilo dosta Hercegovaca i Zagrepčana. Radi se o kućici "Porker house", a njezin vlasnik je jedan naš sugrađanin.

 

 

Mladi i poduzetni Gruđanin odlučio se na ovaj pothvat smjestivši svoju kućicu u ulicu Frane Petrića, odmah pored Cvjetnog trga. Riječ je o novoj lokaciji pod nazivom "Craft Street".

 

 

A osim hercegovačkom ljubaznošću i gostoljubljivošću naš sugrađanin i njegovi djelatnici osvajaju Zagreb i odličnom gastronomskom ponudom. Ovo mjesto jedino je na Adventu na kojem se može uživati u vrućim koktelima. Tu su Bulleit Winter Grog jedno od najpopularnijih američkih pića, Captain's Punch u kojem se osjeti miris kultnog Captain Morgana, zatim Gin Toddy i Aperol Passion. Naravno, za one koji neće eksperimentirati tu je i crno kuhano vino, a posjetitelji mogu odabrati okus, a nude se kupina i winterspice.

 

 

Ako se netko pita kakva je hrana, dovoljno je reći da je koncept hrane i najboljih burgera priredio Ivan Zidar, hrvatski kralj burgera, čovjek koji je ove i prošle godine osvojio Zagreb Burger Festival. Njegovi se burgeri jedu u najboljim hrvatskim pubovima i restoranima, a burgeraj otvara i u Bruxellesu. Stoga burgere u "Porker house" ne smijete propustiti. Naravno, tu su još i rebarca prelivena BBQ umakom i druga raznovrsna hrana u kojoj svakodnevno možete uživati.

 

 

Ako ste ovih blagdana u Zagrebu "Porker house" ne smijete zaobići. Najbolja hrana i najbolja pića uz hercegovačku susretljivost i gostoljubljivost su jamstvo za dobar provod.

 

 

Zato, pravac PORKER HOUSE

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio