Mladiću bisernog osmijeha i velikog srca zauvijek ostaješ u našim mislima

Datum objave: 15.03.2019   Broj čitanja: 5688
Milan Đerek, mladić velikog srca, napustio nas je jučer u teškoj prometnoj nesreći. Od njega se opraštaju obitelj, prijatelji i poznanici i imaju samo riječi hvale o ovom zlatnom 22-godišnjaku koji nas je tako rano napustio.
Mladiću bisernog osmijeha i velikog srca zauvijek ostaješ u našim mislima

 

"Nekada riječi nisu dovoljne i prikladne da opišemo kako se osjećamo u određenom trenutku. Samo tišina i suze na našim licima uz sjećanje na prošle dane. Mladiću, bisernog osmijeha i srca otvorenog za druge, zauvijek si u našim mislima. Nećemo te dati zaboravu! Veliko HVALA i zbogom...do ponovnog susreta, prijatelju", napisali su na svom Facebook profilu iz Vijeća mladih Posušje.

 

Večernji list piše da je riječ o mladom glazbeniku, iznimnog talenta, koji je nastupao na raznim proslavama i koncertima, te je zajedno s kolegom s fakulteta i prijateljem Marijom Puljićem održavao tečaj gitare, harmonike i klavira. Đerek je često kao ispomoć sudjelovao u radu Vojnog orkestra Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. “Riječ je o mladom, talentiranom dečku koji je bio omiljen gdje bi god došao. Nikada od njega nismo čuli neku ružnu riječ, a glazbu je posebno volio”, rekli su nam iz Vojnog orkestra Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. S njima je posljednji put nastupio na tradicionalnom Božićnom koncertu u Sarajevu koji se održao u organizaciji ministrice Oružanih snaga BiH Marine Pendeš. Iako je svirao mnoge instrumente, zaljubljen je bio u zvuk trube. Đerek je završio srednju glazbenu školu za trubu u Imotskom. Školovanje je nastavio na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru na smjeru glazbene kulture gdje je bio treća godina studija. Iako je imao tek dvadeset i dvije godine, već je bio itekako prepoznat u glazbenom svijetu Bosne i Hercegovine. Zvuk njegove trube tako se mogao čuti u izvedbama Hrvatske glazbe Mostar, svirao je i s Ivicom Bagom te je osnovao i vlastiti bend. Miju se nerijetko moglo sresti na pokopima, ali i raznim proslavama na kojima se nije odvajao od svoje trube. Pred njim je bio život ispunjen pjesmom i glazbom... Omiljen u društvu “Trebali smo imati predavanja na fakultetu, međutim, on se jučer nije pojavio”, kazao nam je jučer vidno potresen Mario Puljić, koji je Đerekov najbolji prijatelj i kolega s fakulteta. Puljić ističe kako je Mijo bio omiljen u društvu, gdje god bi se pojavio unosio je vedrinu. “Još uvijek nisam svjestan što se dogodilo. Ne mogu vjerovati da više nećemo čuti zvuk njegove trube”, potresenim glasom kazao je Puljić. Očevid na mjestu nesreće obavili su policijski službenici Policijske uprave Mostar zbog čega je nekoliko sati u potpunosti bio obustavljen promet na magistralnoj cesti M-6.1 Mostar - Široki Brijeg.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Susjeda15.03.2019 14:59 sati
    Strasno..prestrasno!Tuga do neba!Decko za primjer svima!Nosili te andjeli na krilima pred oca nebeskog!Boze daj snage njegovoj obitelji!
  • Ja15.03.2019 10:18 sati
    Počivaj u miru Bozjem Anđele!😓
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio