Selefije: Gruđanina nismo nikad vidjeli, priča je izmišljena

Datum objave: 17.03.2019   Broj čitanja: 1356
Mediji su ovih dana posjetili selefije iz Dubnice kod Kalesije, a upravo su oni označeni kao oni koje je hrvatski konzul u Tuzli, Ivan Bandić, vrbovao i naoružavao kako bi predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović protiv njih mogla pričati.
Selefije: Gruđanina nismo nikad vidjeli, priča je izmišljena

 

Koliko su pamfleti Osmica-Mektić-Avdić smiješni govori činjenica da ih relevantni sugovornici i umiješani u aferu uopće nisu htjeli komentirati.

 

Što se tiče selefija, čak je i njima to smiješno. - Tog Ivana Bandića nikad nismo vidjeli ovdje niti je dolazio netko tko se tako predstavlja, ne znamo ni kako on izgleda - ispričale su selefije za Avaz i time potvrdile da je priča o vrbovanju izmišljena.

 

U svom tekstu Avdo Avdić je napisao da su se selefije plašile hrvatskih obavještajaca koji su ih ispitivali i dulje provjeravali, a cijelom akcijom koordinirao je Ivan Bandić iz Gruda, jedan od najmoćnijih ljudi u oblasti sigurnosti Republike Hrvatske nekad.

 

Avdić jedino nije napisao da se vjerojatno s pravom  selefije dulje ispitivalo, s obzirom da je njihov formalni šef bio Nusret Imamović, danas najtraženiji svjetski terorist.

 

Naručeni članak kojim je bio cilj krenuti u novi rat s Hrvatskom podržavalo je, sasvim sigurno, petero ljudi, a sasvim je sigurno da će pod istragom biti dvije osobe koje SDA može žrtvovati jer je projekt propao, a to su Dragan Mektić i Avdo Avdić. A kojih je pet? Tu, uz SDA-ove vojnike Osmana Mehmedagića Osmicu šefa Obavještajne agencije u BiH, Dragana Mektića ministra sigurnosti BiH i Avdu Avdića novinara Žurnala, spadaju još aktualni nelegitimni član Predsjedništva BiH Željko Komšić i bivši predsjednik Hrvatske koji od njenog postanka rovari da je uništi Stipe Mesić.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ledinac17.03.2019 15:21 sati
    Šta kažu selefije je li Stanko Čolak, udbaški krvnik, ujak od Ivana Bandića?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio