GRUDE: VIOLETA SUMMERSHIP 2019.

Datum objave: 14.06.2019   Broj čitanja: 429
Nudimo ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.
GRUDE: VIOLETA SUMMERSHIP 2019.

 

Što je Violeta summership?

Violeta summership je idealan spoj znanja i poslovnog iskustva, koje će vam pomoći iskoristiti potencijal i profesionalno se usavršiti.

 

Program Violeta Summership nudi iskustvo rada u timu, sudjelovanje na stvarnim projektima i praktično radno iskustvo kroz plaćenu ljetnu praksu.

 

Kroz program ćete upoznati tehnologiju koja u 3 minute proizvede pelena koliko jedno dijete potroši u „karijeri“, susresti ćete se s robotima u proizvodnji, 3D printerima i naučiti ćete kako nastaje proizvod od ideje do realizacije.

 

Tko se može prijaviti?

Svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija društvenih i tehničkih znanosti.
Prijave su otvorene od 07.06.2019. do 21.06.2019.


 

Što nudimo?

Nudimo ljetnu praksu u trajanju dva mjeseca i svaki student koji prođe program ljetne prakse dobiva certifikat i preporuku o završetku iste i ulaze u bazu potencijalnih zaposlenika Violete.

 

Što trebaš napraviti?

Pošalji svoj životopis i kreativno motivacijsko pismo sa naznakom „Summership 2019. na e-mail adresu posao@violeta.com i očekuj naš poziv!


Mjesto rada: Grude


Violeta summership je postala i plodno tlo za studente koji su prošli program. Naime, 85% naših polaznika ljetne prakse je dobilo mogućnost nastavka svoje radne i profesionalne karijere u Violetii ona je postala njihov prvi posao.Tako su osim radnog iskustva stekli brojna poznanstva, napredovali i na profesionalnom i osobnom planu i okusili poslovni svijet.


Za više informacija možete kontaktirati 039/660 455 ili izravno saznajte sve o radu u Violeti kroz razgovor sa zaposlenikom iz odjela po Vašem izboru putem skype-a ili sa zaposlenikom koji je prošao kroz našu studentsku ljetnu praksu.


Radujemo se Vašoj prijavi!

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio