Ni lapača, ni kompromitirani daidža, ni provokacije! Čović je razmontirao Acu Stankovića u njegovoj emisiji!

Datum objave: 17.12.2017   Broj čitanja: 4758
Prvi čovjek Hrvata u BiH, predsjedatelj Predsjedništva, HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora gostovao je danas u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2".
Ni lapača, ni kompromitirani daidža, ni provokacije! Čović je razmontirao Acu Stankovića u njegovoj emisiji!

 

Svima je poznato da je Stanković izuzetno moćan voditelj, provokator koji često antihrvatskom retorikom dovodi emisiju na rub gledljivosti. Tako je nedavno Domovinski rat proglasio građanskim ratom, čime je razljutio branitelje i sve iskrene Hrvate. Niz je primjera kako Stanković radi kontra Hrvatske, ali da je jedan od najboljih voditelja, i to je istina.

 

U većini razgovora on je taj koji dominira, koji izbacuje sugovornike iz takta, neki mu čak i odu iz emisije (Ivica Pernar), neki počnu prijetiti (Zdravko Mamić), ali kod svih izazove neku reakciju.

 

Danas je u svojoj emisiji ugostio Dragana Čovića, lidera Hrvata u BiH. Čak nekoliko puta, Stanković je Čovića pokušao dovesti u kontekst ratnih zločina, pokušao ga je i optužiti nekoliko puta jer je, navodno, Čović angažirao logoraše da rade oko Soko zrakoplovstva, pa je onda s lapačom Dianom Zelenikom, ženom koja poskupljuje gorivo u BiH samo da bi njoj došla IKEA, pokušao omalovažiti Dragana Čovića kao lidera Hrvata, onda je preko fra Mile Babića, daidže iz Sarajeva o kojem bi uskoro mogao biti objavljen kompromitirajući materijal pokušao zadati završni udarac Draganu Čoviću, ali,  jednostavno, prvi čovjek Hrvata ostao je smiren, te je odgovorio na sva pitanja onako kako najmoćniji državnici odgovaraju. Premda, teško je se ne zapitati gdje je HTV pronašao onakve sugovornike.

 

Stanković, unatoč tome što je htio i što je uspjevao potpuno iziritirati svoje sugovornike, natjerati ih da izgube moć govora, s Čovićem to nije uspio. Prvi čovjek Hrvata obranio je dignitet svog naroda i unatoč svim protivnicima ostao dosljedan hrvatskoj politici s ciljem promjene izbornog zakona u BiH i obrane Domovinskog rata, Herceg Bosne i svih njenih vrijednosti.

 

Grude.com

Ni lapača, ni kompromitirani daidža, ni provokacije! Čović je razmontirao Acu Stankovića u njegovoj emisiji!
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero18.12.2017 01:23 sati
    Nevidjeno do sad. Taj nadobudni voditelj je tako smijesno izgledao. Dragan je za njega stari vuk samo ovo je opet previse. Sad je li namjerno ga pustio da ga zgazi zbog nekog dogovora ili mu nije mogao stvarno nista... Sta je da je previse je ovaj bio bolji
  • Eva17.12.2017 23:34 sati
    To vi ozbiljno?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio