Danci migrante šalju na otok na kojem se vrše eksperimenti nad životinjama

Datum objave: 05.12.2018   Broj čitanja: 807
Danske vlasti su odlučile da će migrante kojima su odbijeni zahtjevi za azil transportirati na udaljeni otok u hladnom Baltičkom moru.
Danci migrante šalju na otok na kojem se vrše eksperimenti nad životinjama


Kako piše Russia Today, radi se o otoku na kojem se nalaze laboratoriji za istraživanje životinja te krematorij.

 

"Ako ste nepoželjni u danskom društvu, ne trebate biti smetnja Dancima. Oni su nepoželjni u Danskoj i to trebaju osjetiti", napisala je u svom postu na Facebooku danska ministrica za imigraciju Inger Støjberg.

 

Oko 100 migranata koji nisu dobili azil te imigranata kriminalaca će biti poslani da žive na otoku, a svakodnevno će se morati javljati vlastima ili će završiti u zatvoru. Trajektni promet prema otoku je neredovit, a jedan od trajekata je nazvan "Virus" zbog istraživačkog centra za zarazne bolesti životinja koji se nalazi na otoku.

 

Plan je dogovorila vladajuća danska stranka centra Venstre s desničarskom Danskom narodnom strankom u sklopu pregovora o godišnjem proračunu.

 

Danska vlada od 2015. godine ima problem s izbjeglicama i migrantima te je zbog toga uvela stroge mjere. Osobe koje ne dobiju azil, kao i imigranti s kriminalnim dosjeima se transportiraju u hitni smještaj ili se deportiraju ako je to moguće.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio