'Tenkovi' iz 20-ih godina na cesti Grude - Široki Brijeg - Mostar

Datum objave: 07.12.2018   Broj čitanja: 1147
Vozač koji je jutros išao u Mostar ispričao nam je o metežu na cesti koji je, što znaju stalni vozači, svakodnevan.
'Tenkovi' iz 20-ih godina na cesti Grude - Široki Brijeg - Mostar

 

Dosad je uglavnom bilo pobuna protiv brze vožnje, a sad je na red došla spora vožnja.

 

- Do Širokog Brijega su mi izlijetali kamioni, pretovareni busovi i slična vozila, dok me je prema Mostaru dočekala cisterna, mikser i ne znam što sve ne. Vožnja je trajala sat i pet minuta. Prošao sam rat, ali uvjeren sam da su tenkovi brže vozili nego ova vozila danas. Ovo me podsjeća na one prve iz 20-ih godina prošlog stoljeća koji su išli 25 na sat. Strašno je što se događa. Naravno, policija takve neće isključiti iz vožnje, a oni će nastaviti biti nekulturni i neće se nigdje u stranu pomaknuti da ih zaobiđemo - ogorčen je vozač.

 

Ispričao je i da se prije nekoliko dana dogodio incident prema Mostaru kada je nekoliko automobila zaobilazilo mikser jedne privatne tvrtke pa ih je presretač kaznio. Međutim i vozača miksera su preventivno isključili iz prometa jer se on sam nije namjeravao na minutu maknuti i propustiti vozače.

 

- Zamislite neki hitan slučaj, a u koloni pedeset automobila koji jedva gmižu, a iz drugog smjera dolaze automobili. Čovjeku život ovisi o tim sekundama - ogorčen je vozač.

 

Na kraju je zaključio. - Ako će se normalne ljude kažnjavati zbog 60-ak na sat izvan naselja i postavljati radar na svako mjesto u Hercegovini onda ne vidim smisao. Također, molio bih da se lažljive dužnosnike koji su zaduženi za ceste kolektivno kazni. S viših razina vlasti su govorili o završetku brze ceste Grude - Široki Brijeg - Mostar, obmanjena je javnost - ustvrdio je.

 

 

Čitatelj/Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • X09.12.2018 19:34 sati
    Vibi kupovali a nedate kamionima na crstu a vozite po 150 zato vam kamioni i smetaju podjes na vrijeme i stignes
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio