Za područje Hercegovine izdat narančasti meteoalarm

Datum objave: 11.03.2019   Broj čitanja: 276
Danas u 08:00 sati temperatura u Grudama je iznosila 11°C, relativna vlažnost zraka 81%, barometarski tlak 1016, 0hPa, brzina vjetra 0,2m/s smjer SE, količina padalina 0,0 mm.
Za područje Hercegovine izdat narančasti meteoalarm

 

Za naše područje je objavljeno narančasto upozorenje: - Udari vjetra od 70 do 90 km/h, u vremenu od 20:00 do 24:00 sata.

 

Danas će u Bosni i Hercegovini jače naoblačenje uvjetovati zahlađenje i padavine u cijeloj zemlji. Na planinama će padati snijeg. Prije podne u nizinama će padati kiša.

 

Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima, usljed opadanja temperature zraka, u nizinama u Bosni kiša će postepeno prelaziti u susnježicu ili snijeg koji će padati i tijekom noći na utorak. Bez snijega u sjevernim područjima Bosne. Od večernjih sati i tijekom noći na utorak susnježica ili snijeg su mogući na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar ujutro slab južnog smjera. S dolaskom padavina vjetar mijenja smjer na istok i sjeveroistok umjerene jačine. U noći na utorak jačanje bure. Dio prijepodneva je najtopliji dio dana. Temperatura zraka između 7 i 14°C.

 

S dolaskom padavina temperatura zraka u opadanju.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio