FOTOGALERIJA: Osmijeh na licu prvakinja govori više od 1000 riječi

Datum objave: 03.04.2019   Broj čitanja: 1345
Sportski dan u Hercegovini obilovao je s dva velika događaja u Grudama, a jedan od njih je rukometno polufinale Kupa BiH u kojem su Gruđanke morale pobijediti Izviđač s više od 2 gola razlike.
FOTOGALERIJA: Osmijeh na licu prvakinja govori više od 1000 riječi

 

I uistinu, nitko od naše ekipe nije bio u Ljubuškom pa da može nešto prokomentirati, ali taj poraz ćemo pripisati lošem danu. U Grudama je završilo 34:21, na poluvremenu 18:9 i kao da su Ljubušanke svu snagu potrošile u toj utakmici na svom terenu da danas jednostavno protiv sjajnih Gruđanki nije išlo.

 

Međutim, mora se priznati da su Gruđanke imale motiv više. Prošle godine su nakon drame sedmeraca izgubile u finalu Kupa BiH i to pred svojim navijačima u zadnjoj utakmici sezone. A osveta se servira hladna.

 

U pobjedi, Lejla Kasumačić je zabila 9 golova, Nikolina Čutura 6, Amanda Marić 5, Klara Mikulić 4... ako vam se čini da smo nekog izostavili od top strijelaca, Edina Demić zabila je 7 golova, iako se do posljednjeg trenutka mislilo da ona neće moći nastupiti. Međutim, kao pravi profesionalac, došla je na teren sa šavom na glavi i više ogrebotina i ništa ju nije spriječila da bude među najboljima.

 

Imale su Ljubušanke i svojih dobrih točaka, tako je Marija Gudelj zabila 6, a Marija Boras 5 golova, ali pobijediti ovakve Grude jednostavno nije išlo.

 

Grudama je ovo četvrto uzastopno finale Kupa BiH, a igrati će ga protiv djevojaka iz Hadžića. Prva utakmica je 8., a druga 11. ili 12. svibnja.

 

Uživajte u fotografijama. 

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio