FOTO: Žanamari je oduzimala dah, a posebni gosti su sve zasjenili

Datum objave: 08.04.2019   Broj čitanja: 3146
„Ljubav mora biti i svjetlo i plamen”, riječi su američkog pisca Henryija Davida Thoreaua. Upravo takvu ljubav zapalio je i ove godine Sajam vjenčanja održan u Herceg Etno selu u Međugorju.
FOTO: Žanamari je oduzimala dah, a posebni gosti su sve zasjenili

 

Čak deveti put vrijedni organizatori na čelu s Deom Leko priredili su događaj za pamćenje i pokazali kako biti savršen na najljepši dan u životu.

 

Revije koje su organizirane ovog vikenda uistinu su pokazale da svaka djevojka uz srodnu dušu može pronaći i vjenčanicu koja će joj odgovarati i u kojoj će se na najljepši dan osjećati radosno i veličanstveno.

 

Da Sajam vjenčanja bude još raznovrsniji pobrinule su se dvije poznate hrvatske glazbenice, scenska diva Maja Blagdan i žena koja je rekla sudbonosno "da" prije nekoliko godina, ali i dalje oduzima dah, a ona je Žanamari. Zapjevao je i Ivo Amulić kojem godine ništa ne mogu. Upravo oni su dali svoj doprinos Humanitarnoj modnoj reviji koja je ove godine namijenjena u korist Udruge za Down sindrom iz Mostara.

 

Veliko srce organizatora tako se deveti put pokazalo na djelu, a štićenici Udruge za Down sindrom bili su i posebni gosti koji su svojim osmijesima, ponosnim hodom i plesom zasjenili ostale sudionike. “Svake godine trudimo se pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine prepoznali smo tu potrebu u Udruzi za Down sindrom kojoj je osnovni cilj inkluzija osoba sa Down sindrom u sve sfere društva. Ima li boljeg načina za inkluziju od sudjelovanja u ovakvom projektu?” poručila je organizatorica Sajma vjenčanja Dea Leko.

 

Na reviji smo mogli vidjeti najnovije modele vjenčanica i večernjih haljina salona vjenčanica Bakus Sposa i Diosa, večernje haljine dubrovčanke Andrea Zvono, dizajnerice Kristine Burje iz Zagreba, te butika Angel’s fashion iz Mostara.

 

Humanitarna večer završila je sa spektakularnim vatrometom Pirotehnike Mirnovec.

 

Uz velik broj izlagača iz branše organizacije vjenčanja, Sajam su i ove godine podržali veliki i jaki brendovi DM drogerie markt, Croatia Osiguranje, Meggle, Kraš i Džajić commerce koji su za posjetitelje Sajma pripremili i posebne pogodnosti i poklone.

 

Sajam je imao veliki broj posjetitelja koji su u ovoj dvodnevnoj manifestaciji osim bogate ponude i velikih sajamskih popusta, uživali i u nekoliko radionica, dnevnih modnih revija te predstavljanju najnovijih trendova.

 

Također, izabrani su i pobjednici igre "Naj mladenci" koji su osvojili bogati fond nagrada za svoje vjenčanje.

 

Portal Grude.com bio je ponosni partner manifestacije, a ne sumnjamo da će i jubilarni 10. Sajam vjenčanja opravdati sva očekivanja, te da će se u jednoj sinergiji ostvariti najbolji rezultati. Ovo je već tradicija koju svi prepoznaju i kao takvu je treba njegovati i nadograđivati.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio