Nelegitimni Komšić poručio da HVO nije bio legalan i legitiman

Datum objave: 14.04.2019   Broj čitanja: 501
Željko Komšić ipak je živ i piše priopćenja u kojima sipa otrov i istresa svu gorčinu zbog činjenice da je inat političar kojeg nitko nije birao jer ga voli niti jer je pretjerano pametan, nego samo da se napakosti Hrvatima u BiH.
Nelegitimni Komšić poručio da HVO nije bio legalan i legitiman

 

U skladu s time, danas je neizravno poručio da HVO nije bio legalna i legitimna vojska jer kako drukčije protumačiti njegovu izjavu da je Armija bila jedina legalna i legitimna vojna formacija koja je branila ustavni poredak. "Svim Bosancima i Hercegovcima čestitam 15. april - Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine. Armija RBiH nastala je kao nužna potreba organizovanog otpora protiv agresije na Bosnu i Hercegovinu, koju su činile susjedne zemlje. Bila je jedina legalna i legitimna vojna formacija koja je branila ustavni poredak Republike BiH. Kroz svoju borbu zadržala je svoj multietnički i antifašistički karakter", poručio je na čistom bosanskom jeziku nelegitimni drugi bošnjački član Predsjedništva BiH.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Željko16.04.2019 00:55 sati
    Sejdo Komšiću sve što je tvoja harmija oslobodila ogradi a to je kada dobro nategneš nekih 24%. Dali ste bili legitimni i kada je napadnuto Ravno od Yugosrpske vojske?
  • 15.04.2019 12:42 sati
    Dabogda mu Menza Apoteka Bila.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio