Službeno: Martina Mlinarević ide u Češku! Nitko nije rekao NE nelegitimnom

Datum objave: 18.04.2019   Broj čitanja: 891
Željko Komšić, nelegitimni član Predsjedništva BiH i drugi bošnjački član Predsjedništva, imenovao je svoje kadrove na veleposlaničke dužnosti.
Službeno: Martina Mlinarević ide u Češku! Nitko nije rekao NE nelegitimnom

 

Bivši savjetnik nelegitimnog Željka Komšića u Predsjedništvu BiH (od 2006. do 2010. godine) Vanja Filipović imenovan je za veleposlanika u Velikoj Britaniji.

 

Filipović se posljednji put u medijima spominjao početkom 2018. godine i to u okviru predmeta koje je vodilo Tužiteljstvo BiH zbog sumnji u nelegalno zapošljavanje u Ministarstvu komunikacija i prometa BiH za vrijeme Matanovićevog mandata.

 

Diplomatski predstavnik BiH pri Svetoj Stolici bit će Igor Žontar. Prema informacijama dostupnim na internetu Žontar je radio kao profesor etike u Katoličkom školskom centru Sv. Josip u Sarajevu.

 

Posebno je zanimljiva odluka Željka Komšića da u diplomaciju vrati nekdašnjeg ministra vanjskih poslova BiH Svena Alkalaja koji će predstavljati BiH u Misiji UN-a u New Yorku. Njega se više povezivalo s kriminalom negoli s političkim djelovanjem.

 

Veleposlanik BiH u Crnoj Gori bit će Komšićev savjetnik Branimir Jukić, Danka Savić ide u Španjolsku, književnica Martina Mlinarević u Češku, a Dragan Jaćimović u Skoplje, Mitar Kujundžić bit će novi veleposlanik BiH u sjedištu NATO-a u Bruxellessu, a Bojan Vujić u SAD-u.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Grude21.04.2019 11:13 sati
    Njih obadvoje su izdajice Naroda
  • Komentator20.04.2019 14:20 sati
    Ovo je cirkus u cirkus državi najprije nelegalni član predsjedništva pa nelegalni zaposlenici njegova ureda a sad i veleposlanici.Druga nelegalna koju je komsic postavio je supruga Senada Avdica vlasnika Slobodne Bosne. Jo samo da postavi Avdić Avdica zvanog AV AV novinar i derneka nebo bilo kraja....To može samo u državi fildzanistan....
  • Željko18.04.2019 14:11 sati
    Od izvrsne novinarka do bošnjačkog smokvinog lista. Ako pogledamo Mesića 90-tih i danas vidimo da od te bolesti boluju mnogi.Sve ima svoju cijenu kod osoba skromnog karaktera!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio