U jezeru pronađeno beživotno tijelo starice

Datum objave: 19.04.2019   Broj čitanja: 469
Vinka Maksić posljednji put je viđena u nedjelju, 31.ožujka, kada se iz obiteljskog doma udaljila u nepoznatom pravcu..
U jezeru pronađeno beživotno tijelo starice

 

Beživotno tijelo 69-godišnje Vinke Maksić iz naselja Mrđe kod Drvara pronađeno je u četvrtak u poslijepodnevnim satima u jezeru Župica pored drvarskog naselja Prekaja, potvrđeno je Feni iz Županijskog tužiteljstva u Livnu.

 

Vinka Maksić posljednji put je viđena u nedjelju, 31.ožujka, kada se iz obiteljskog doma udaljila u nepoznatom pravcu, dok je njezin nestanak prijavljen u srijedu, 3. travnja.

 

Intenzivnom potragom pretražen je velik dio nepristupačnog terena oko mjesta gdje je starica zadnji put viđena, a također i dio oko jezera gdje je naknadno pronađena, ali se ranije po pretpostavkama spašavatelja, tijelo nije vidjelo u vodi.

 

U potragu za staricom kroz protekle tjedne bili su uključeni djelatnici Policijske uprave Drvar, Općinska služba Civilne zaštite, lokalno lovačko udruženje te pripadnici GSS-a BiH iz HBŽ-a, Mostara, Čapljine, Gruda, Čitluka i Posušja, s dva potražna tima s psima. Iz Županijskog tužiteljstva naloženo je da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u subotu, 20. travnja.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio