CIA POTVRDILA: JOSIP BROZ TITO NIKAD NIJE POSTOJAO

Datum objave: 22.04.2019   Broj čitanja: 3635
Josip Broz Tito nikada nije postojao. To piše u dokumentu američke Centralne obavještajne agencije (CIA) s kojeg je nedavno skinuta oznaka tajnosti.
CIA POTVRDILA: JOSIP BROZ TITO NIKAD NIJE POSTOJAO

 

Jedan od autora tog dokumenta George Peterson tvrdi da su građani nekadašnje SFRJ živjeli u zabludi i snu da ih predvodi čovjek koji je razlike i nepomirljivost među njima pretvorio u bratstvo i jedinstvo.

 

Autor knjige "Hoštapler" Miroslav Todorović na Prvoj televiziji je istog stava.

 

- Tvrdim činjenično da Tito nije postojao i da smo imali drugog čovjeka koji je vodio bivšu Jugoslaviju, a da to nije taj - rekao je.

 

Kaže da je desetljeće istraživao o Titu, da je obišao sve svjetske arhive i mjesta na kojima se kretao. Dodaje i da se nitko ne želi baviti DNK analizom i da bi ona pokazala tko je bio Tito.

 

- Tužio me njegov unuk Joška za iznošenje neistina. Imao sam veliki sudski proces koji je trajao dvije godine. Oslobođen sam i rečeno je u presudi da sam se bavio činjenicama koje su se mogle dokazati - rekao je Todorović.

 

Navodi da u francuskim dokumentima ne postoji ime oca, već samo Brozove majke i da su pravog Tita zamijenili na ruskom frontu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ante23.04.2019 10:28 sati
    Lebedev je pravo prezime ovog lika sa slike...
  • Ero22.04.2019 21:56 sati
    Ovo je poznata činjenica. S vremenom će se napraviti DNK i cijeli svijet će doznati istinu.
  • Eifel22.04.2019 20:00 sati
    Svako piše svašta, ali čudno mi je da ozbiljan portal kao što je vaš, prenosi ovakve besmislice. Ne biste trebali na sjedati na gluposti...
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio