Kukac u bradi Poborskom izazvao infekciju mozga, bio je u komi

Datum objave: 23.04.2019   Broj čitanja: 345
Pravu dramu proživljavao je legendarni Karel. Došao je u bolnicu zbog velikih bolova, a šokirani liječnici bivšeg su veznjaka Manchester Uniteda odmah stavili u induciranu komu. Njegovo tijelo napao je kukac koji se nastanio u njegovoj bradi, a zatim ga je ugrizao što je izazvalo infekciju mozga.
Kukac u bradi Poborskom izazvao infekciju mozga, bio je u komi

 

- Da sam u bolnicu stigao dan kasnije ovog razgovora s vama ne bi bilo - počeo je Poborsky za Guardian pa nastavio opisivati svoju dramu za koju javnost nije ni znala:

 

- Tri tjedna sam bio u bolnici, intravenozno su mi davali snažne antibiotike, nisam mogao jesti. Čak sam nosio posebne naočale jer nisam podnosio jako svjetlost. Jako sam se uplašio - priznao je Poborsky.

 

Bivši češki reprezentativac ni dan-danas ne zna o kakvom se kukcu parazitu i njegovoj bradi radilo, ali mu se brada zgadila za vijeke vjekova pa ju je odmah obrijao.

 

Karel Poborsky najljepše je dane živio 1996. na Euru u Engleskoj. Rušili su Česi na tom turniru Italiju pa u četvrtfinalu Portugal golom Poborskog koji je prekrasno prebacio Vitora Baiju.

 

24sata

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio