U BiH stigla nova tehnologija pušenja! BUDITE OPREZNI

Datum objave: 26.04.2019   Broj čitanja: 1797
Velike duhanske tvrtke godinama ostvaruju velike prihode u BiH, a ovih dana jedna je predstavila u Sarajevu, navodnu revolucionarnu tehnološku inovaciju.
U BiH stigla nova tehnologija pušenja! BUDITE OPREZNI

 

Naravno, radi se o IQOS revolucionarnoj tehnološkoj inovaciji, elektronskom uređaju koji eliminira negativne efekte tijekom pušenja cigareta kao što su dim, pepeo, neugodni mirisi.

 

Ipak, priča iz Srbije kad je na njima počelo to isto testiranje nije nimalo bezopasna. Tako je Alo.rs objavio ispovijest mladića koji je pronašao plastiku u filteru od cigarete. Ako se u obzir uzmu kancerogena svojstva plastike pitanje je je li ovo novi način trovanja građanstva. Iako su proizvođači cigarete tvrdili da je to polilaktinska kiselina, jasno je da se radi o plastici, koja je možda razgradiva, ali da je "zdrava" kako se može pomisliti, još kad dolazi u dodir s čovjekom, i to izravno, zasigurno nije.

 

Iako iz tvrtke koja je predstavila proizvod tvrde da je više od 400 vrhunskih znanstvenika radilo na proizvodu, te da je u njega investirano više od 6 milijardi dolara, mnogi sumnjaju da je to revolucija o kojoj pričaju.

 

Domaći duhan, s hercegovačkih polja, i dalje je najsigurnije rješenje, koliko god ga veliki željeli ugušiti svojim sumnjivim duhanom, nepoznatog podrijetla s obzirom da se zna da proizvođači cigareta koji djeluju u BiH duhan uopće ne otkupljuju u ovoj zemlji.

 

Uz sve rečeno treba imati na umu, pušenje je i dalje među najvećim ubojicama.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio