Slijede velike tužbe protiv dvojice Komšića!

Datum objave: 30.04.2019   Broj čitanja: 700
Da Željko Komšić sve više tone u politički ponor, a da je Ivo Komšić odavno potonuo jasno je i pticama na grani, međutim posljednji potez im je jedan od najgorih.
Slijede velike tužbe protiv dvojice Komšića!

 

Nakon što su s ovjekovječenim velikobošnjačkim fašistom Reufom Bajrovićem i prvim progoniteljem Hrvata i šefom "Alijanse za promjene" Zlatkom Lagumdžijom krenuli u projekt "Socijaldemokratskog pokreta", a kojem je plan koalirati s Bakirom Izetbegovićem i SDA, što je odmah pokazatelj da od socijaldemokracije tu nema ništa, dalje se ispostavilo da su neke ljude stavili na svoj osnivački popis bez da su ih prethodno kontaktirali.

 

Navedena četvorka već je nazvana osovinom zla u Bosni i Hercegovini.

 

Da su članovi Inicijativnog odbora Socijaldemokratskog pokreta, između ostalih, za portal Avaz.ba demantirali su: Dževad Bečirević, Nuko Grebović, Ernest Imamović, Igor Kamočaji, Lidija Korać, Senka Nožica, Alen Tucaković.

 

Nakon što su njihova imena zloupotrijebljena na popisu Inicijativnog odbora stranke u osnivanju Socijaldemokratskog pokreta, čiji poziv na sjednicu potpisuje Ivo Komšić, pojedini najavljuju i tužbe.

 

Korać je već uputila službeni zahtjev u kojem zahtijeva da se njeno ime ne pojavljuje u bilo kakvoj formi.

 

- Poštovani, tražim da se moje ime skine s popisa članova Inicijativnog odbora. Sa mnom nitko nije razgovarao i tražim da se moje ime više ne pojavljuje u bilo kakvoj formi, kako internih Viber grupa, tako i javno. Svako postupanje suprotno navedenom smatrat ću zloupotrebom mog imena - poručila je Korać u službenom pismu.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio