Savez Herceg Bosne 'oživio' Jugoslaviju! Brotnjaci ogorčeni podvalom

Datum objave: 30.04.2019   Broj čitanja: 1506
Prošli tjedan, u organizaciji Kinološkog saveza Herceg-Bosne, u Međugorju je održana izložba pasa na kojoj su se za određene kategorije dodjeljivali certifikati Jugoslavije, rečeno je za Bljesak.info iz Kinološke udruge Brotnjo Čitluk.
Savez Herceg Bosne 'oživio' Jugoslaviju! Brotnjaci ogorčeni podvalom

 

Tajnik Kinološke udruge Brotnjo Čitluk Dragan Ostojić za ovaj propust okrivljuje organizatora manifestacije, Savez Herceg Bosne. ''Drugi dan izložbe u Međugorju pojavila su se gospoda iz Crne Gore, očito u dogovoru s Kinološkim savezom Herceg Bosne, i djelala certifikate Jugoslavije, Balkana, Jadrana, Kosova i Crne Gore. Jedan taj certifikat po cijeni od 30 eura dijelile su nepostojeće države'', objašnjava Ostojić navodeći da inače na međunarodnim izložbama šampionate izdaje matična država, u ovom slučaju BiH.

 

Iz Kinološke udruge Brotnjo Čitluk ograđuje se od cijelog događaja optužujući Savez da su sve znali te da su jedini krivci ovoga propusta. Iz Kinološkog saveza Herceg Bosne u tome ne vide ništa sporno. Situaciju s certifikatima Jugoslavije objašnjavaju kao internu šalu Kinološkog saveza Crne Gore. ''Nitko od nas iz Saveza to nije dijelio niti su se oni naplaćivali. To nema nikakve veze s nama niti našim izlagačima'', kazao je za Bljesak.info Mirko Čolak predsjednik Saveza, optužujući 'pojedince' koji su već duže u sukobu sa Savezom.
 
 

 
Bljesak.info
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio