Lino višebojac stiže u Grude

Datum objave: 11.05.2019   Broj čitanja: 564
Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika..
Lino višebojac stiže u Grude

 

Lino višebojac, projekt pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Vlade Županije Zapadnohercegovačke, te pet županijskih ministarstava i pedagoških zavoda, a u organizaciji Podravke BiH i Sportskih novosti, stiže u Grude, točnije u OŠ fra Stipana Vrljića u Soviće, u ponedjeljak, 13. svibnja 2019. godine, od 11:00 h, u školskoj dvorani OŠ fra Stipana Vrljića.

 

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva, a već petu godinu se, osim u Hrvatskoj, održava i u osnovnim školama diljem Bosne i Hercegovine.

 

Natjecatelje će bodriti i gosti-sportaši: Igor Jelić trener KK Grude, Zlatko Galić i Tihomir Vranješ igrači KK Grude, Ivan Pejić alpinist i Stipe Leko - Ćipa ultramaratonac, koji će se družiti sa natjecateljima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom.

 

Peta sezona Lino višebojca započela je u Tuzli, nastavila se višebojcima u Velikoj Kladuši, dva Goraždu, dva u Mostaru, nadolazećim u Grudama, a završit će Lino višebojcem sutra u Livnu.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio