Fra Stanko Pavlović: Sveta pričest je znak Božje ljubavi prema ljudima

Datum objave: 19.05.2019   Broj čitanja: 1520
Grudski mališani su danas u svojoj crkvi svete Katarine u Grudama primili sakrament svete pričesti.
Fra Stanko Pavlović: Sveta pričest je znak Božje ljubavi prema ljudima

 

Kao što je na dan primanja Svete krizme za 118 krizmanika pretprošle subote vrijeme bilo lijepo, isto tako je vladalo i tijekom današnjeg dana, unatoč nepovoljnim meteorološkim najavama.

 

Prvu pričest grudskoj djeci udijelio je grudski župnik fra Stanko Pavlović. - Sveta pričest je znak Božje ljubavi prema nama, prema svom narodu, znak je Božje pomoći prema nama i motivira nas da budemo bolje osobe. Draga djeco, ovaj sakrament je znak da ste ispunjeni Božjom ljubavi - kazao je grudski župnik i pozvao najmlađe vjernike da nastave živjeti po Božjim zapovjedima i životnim pravilima kojima ih uče i njihovi roditelji, ali i njihovi svećenici, donosi portal Grude.com.

 

Nakon svete mise uslijedilo je darivanje prvopričesnika od strane njihovog župnika fra Stanka, a zatim je u brojnim domovima ili u privatnim objektima upriličeno druženje povodom svečanog dana.

 

Svetu pričest ove godine je fotografirao i snimao poznati grudski studio Foto Toni.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero20.05.2019 00:24 sati
    Pozdrav fra Stanku i ostalim grudskim fratrima mučenicima! Ponosna je Hercegovina nepokorena što vas ima! Onog dana kad fratara ne bude tad neće bit Hercegovine! Izborili ste se protiv zla, primiče se kraju! Samo zlo uvijek vreba i uvijek ga iznova treba pobjeđivati! Vi to možete! Selo Grude čvrsto kao stina, fratarska je kuća od davnina!
  • On20.05.2019 00:08 sati
    Svoj djeci i roditeljima iskrene čestitke. Nisam iz ove župe ali često dođem na misu u Grude jer mi je mama gruđanka prekrasna crkva a tek pogled ozgo. Djeco sretno
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio