Novi šok za Casillasa: Njegova supruga ima tumor

Datum objave: 22.05.2019   Broj čitanja: 433
Niti mjesec dana nije prošlo otkako je legendarni golman Iker Casillas pretrpio srčani udar, a sada je njegova žena šokirala javnost objavom na Instagramu.
Novi šok za Casillasa: Njegova supruga ima tumor

 

Sportska novinarka i Ikerova supruga Sara Carbonero bori se s tumorom na jajniku.

 

"Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati", napisala je na početku Sara Carbonero pa dodala:

 

"Prije nekoliko dana liječnici su tijekom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika."

 

Dan prije ove strašne objave Sara je organizirala proslavu Ikerovog 38. rođendana, a potom šokirala javnost.

 

Casillas 1. svibnja preživio srčani udar, nagađalo se da će zbog toga prisilno okončati karijeri, no 17. svibnja objavio je da ipak ostaje u nogometu.

 

"Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama", poručio je tada Iker.

 

Index.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio