Uhićen muškarac koji je snimao smrt Milenka Pudara kod Mostara

Datum objave: 22.05.2019   Broj čitanja: 1044
Mediji koji su objavili video koji je snimao bešćutni M.S. iz Tešnja, među njima i naš portal, pomogli su policiji.
Uhićen muškarac koji je snimao smrt Milenka Pudara kod Mostara

 

M.S. iz Tešnja uhićen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara, piše “Glas Srpske”.

 

Podsjećamo, nesreća se dogodila u ponedjeljak, a M.S. je snimao i komentirao vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara. Snimka je postavljena na društvene mreže, gdje je izazvao gnjev drugih korisnika..

 

M.S. je tijekom snimanja govorio kako je vozač Hyundaija vjerovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimci se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”, a potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom Hyundaiju i govori: “Ovaj više nije živ”.

 

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritizirali su ponašanje M.S.

 

Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja22.05.2019 12:56 sati
    E neka znam da nikakve koristi od toga, ali kakav čovjek možeš bit ili pijan ili napušten kad to možeš snimat i bit hladan. Bože sačuvaj
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio