Večernjakov pečat: Osobe godine su Vatreni iz BiH i izbornik Zlatko Dalić

Datum objave: 22.05.2019   Broj čitanja: 947
Godinama je Večernjakov pečat društveni događaj broj jedan, a dan održavanja manifestacije onaj je kad se vidi kako je Bosna i Hercegovina, uz više razumijevanja jednih za druge, moguća kao normalna država svih triju naroda i njezinih građana
Večernjakov pečat: Osobe godine su Vatreni iz BiH i izbornik Zlatko Dalić

 

U Mostaru je večeras održano 18. izdanje Večernjakovog pečata kojim se odalo priznanje najznačajnijim osobama u Bosni i Hercegovini.

 

Na pozornici Večernjakova pečata ponovno su se izmjenjivale emocije, a radost i ponos sve su nadjačali. Iako neke osobe više nisu među nama, posthumno su dobile priznanje Večernjakov pečat i zauvijek ostale zapisane u knjizi vječnosti zbog svog imena i prezimena te zbog svojih djela koja će zauvijek živjeti.

 

 

A najveće djelo je, i prema mišljenju ocjenjivačkog suda, ali i prema mišljenju javnosti, srebro u Rusiji koje je pozlaćeno Večernjakovim pečatom pa su tako osobe godine postali Zlatko Dalić i sedmorica veličanstvenih hrvatskih nogometaša podrijetlom iz BiH (Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Ivan Rakitić, Tin Jedvaj, Luka Modrić, Mario Mandžukić) koji su dali svoj doprinos srebru na Mundijalu

Glavnom uredniku Večernjeg lista Draženu Klariću uručena je posebna čestitka povodom 60. rođendana Večernjeg lista s više od tisuću potpisa.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja...23.05.2019 12:06 sati
    Sve pohvale organizatorima gos. Pavkoviću Andrijaniću i gospođi Rupčić
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio