Bijedno: Komšić likuje jer Hrvati neće moći izabrati predstavnika

Datum objave: 30.05.2019   Broj čitanja: 786
Da je Željko Komšić odavno doživio ljudsko dno i da unatoč svim nedaćama koje ga pogađaju posljednjih mjeseci neće odustati od progona Hrvata jasno je i pticama na grani.
Bijedno: Komšić likuje jer Hrvati neće moći izabrati predstavnika

 

Međutim, s obzirom na njegovo stanje očekivano bi bilo da barem ublaži mržnju prema hrvatskom narodu, ali izgleda da ni to neće. - Ovim je, zapravo, doživjela kompletan poraz ona HNS- ova politika koja je uvjeravala domaću javnost da se treba osigurati 'legitimno političko predstavljanje naroda', jer smatraju da narodi, ili kako to Europa zove – etničke skupine, trebaju imati neka posebna ili viša politička prava. Međutim, stvarnost je, nakon objavljivanja Mišljenja Europske komisije, dijametralno suprotna tome. U mišljenju je jasno navedeno da se politička prava trebaju osigurati svim građanima Bosne i Hercegovine", naglasio je nelegitimni član Predsjedništva BiH.

 

Bijednim metodama nastavio je ismijavati Hrvate i u nastavku razgovora.

 

Stara izreka kaže: "Možeš kako hoćeš, al' ne možeš dokle hoćeš", pa ćemo vidjeti tko će se zadnji smijati na kraju ove političke trakavice u kojoj hrvatski narod vodi tešku bitku za opstojnost na tisućljetnim ognjištima.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio