Ero.tel: Emir je uvrijedio sve kršćane! Isus Krist je živ!

Datum objave: 01.06.2019   Broj čitanja: 624
Emir Hadžihafizbegović prije par dana je izjavio kako bi i Isus Krist zabranio Thompsona da je živ.
Ero.tel: Emir je uvrijedio sve kršćane! Isus Krist je živ!

 

U namjeri da ponizi hrvatskog pjevača što je to više moguće, ovaj glumac je uvrijedio sve kršćane proglašavajući Isusa Krista mrtvim i ujedno pokazao veliko nepoštivanje prema kršćanima ili pak veliko neznanje kada se govori o kršćanstvu i Isusu Kristu.

 

Hadžihafizbegović bi kao navodni intelektualac trebao znati što su temelji kršćanstva, ali očito kako to nije slučaj.

 

Zato ovim putem želimo informirati Emira Hadžihafizbegovića kako kršćani duboko vjeruju da je Isus Krist živ, stotine milijuna ljudi mu se mole i obraćaju svaki dan tražeći blagoslov, utjehu ili samo da mu zahvale za ono što je podnio za sve ljude, pa i za Emira Hadžihafizbegovića.

 

-Za mene vjera znači vjerovati da je Isus živ, da on ozdravlja i oslobađa danas. Prije nego je uzašao na Nebo Isus je obećao: “Evo, ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta” (Mk, 28,19). Mi često molimo i pjevamo: “Dođi Isuse”. Kako će Isus doći k nama kad nikad nije ni otišao od nas. On je uvijek s nama a ne ponekad. To je vjera. Nikad nas neće ostaviti ni napustiti. Kad mislim na njega on je sa mnom. Možemo reći: “ali ja ne osjetim da je Isus sa mnom”. Isus je sa mnom ne po mojim osjećajima već po mojoj vjeri.’ Vjera ne znači vjerovati samo u ono što je Bog učinio u prošlosti i što će učiniti u budućnosti, nego što će Bog učiniti danas. Bog želi ljude spasiti i ozdraviti danas. On je uvijek u sadašnjosti. Vjera je svakodnevno nasljedovanje Gospodina a ne samo vjerovati da Bog postoji – rekao je fra Ivo Pavić u intervjuu prije nekoliko dana za naš portal.

 

U normalnim zemljama logično bi bilo očekivati ispriku nakon ovakvih izjava, ali isprika još nije došla. Šutnja na ovakve izjave znači priznanje da je Isus Krist mrtav, stoga ne bi loše bilo da se i vjerski dužnosnici u budućnosti osvrnu na ovakve opasne konstantacije. Jer Isus Krist je živ i kao takav predstavlja središnju figuru vjere 1,3 milijarde kršćana u svijetu. I mnogo veće face od Emira Hadžihafizbegovića su Ga kroz tisuće godine pokušale proglasiti mrtvim, ali u tome nisu uspjeli. Čak štoviše, nakon što im se On obratio, mnogi od njih su postali njegovi najveći sljedbenici.

 

Podsjetimo, kvazi glumac je vrijeđao uz cijeli kršćanski puk, i hrvatske reprezentativce koji su osvojili srebro u Rusiji.

 

Grude.com/Ero.tel

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio