BLATNIČKE NOTE DOBROTE - 12. kolovoza u Donjoj Blatnici Thompson, Zečić, Grdović, Stavros, Bulić, Vučić..

Datum objave: 04.06.2019   Broj čitanja: 324
I ovoga kolovoza, osmu godinu zaredom Donja Blatnica će biti centar Hercegovine.
BLATNIČKE NOTE DOBROTE - 12. kolovoza u Donjoj Blatnici Thompson, Zečić, Grdović, Stavros, Bulić, Vučić..

 

Naime, Mate Bulić sa svojim Blatničanima priređuje humanitarno-glazbeni spektakl, još jedne “Blatničke note dobrote”, koje će se na platou crkve sv. Franje održati u ponedjeljak 12. kolovoza.

 

„Blatničke note dobrote“ i ove će godine zasigurno će biti najveći glazbeni događaj koji po tradiciji na jednom mjestu okuplja tisuće posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i dijaspore čime se iskazuje domoljublje i zajedništvo.


 

Ove godine će svi posjetitelji zapjevati s najpoznatijim imenima domaće estrade, a ove godine ćemo u Blatnici vidjeti Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića, Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa, Nenu Belana & Fiumense, Dalmatino, dr. Miću Pehara, Franu Pehara i Tarapana Band, Ivanu Marić, Jozu Vučića, Slavoniju Band, Klapu Bonaca, Zorana Begića, Marinu Tomašević, Stjepana Jeršeka – Štefa, Hercegovačke bećare, Dream team babe, Ivicu Martića, naravno i domaćina Matu Bulića, piše brotnjo.info

 

Sudeći po imenima i broju izvođača, ne sumnjamo kako će desetci tisuća i ove godine doći u Donju Blatnicu i biti dio humanitarne priče koje ne bi bilo bez Mate Bulića i njegovih Blatničana.

 

Iako se ljeti diljem Hercegovine održavaju mnogobrojne manifestacije, niti jedna ne privuče toliko najzvučnijih imena hrvatske glazbene scene, a niti posjetitelja iz estradnog, gospodarskog, političkog i kulturnog života koliko humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio