General Prkačin: Hrvati su najskromniji i najnormalniji u BiH, uskoro slijedi sukob Srba i Bošnjaka

Datum objave: 05.06.2019   Broj čitanja: 1570
General Ante Prkačin, čovjek koji je branio Hrvatsku i BiH, ovih dana gostovao je u Bujici, te je dao svoje viđenje situacije u Bosni i Hercegovini.
General Prkačin: Hrvati su najskromniji i najnormalniji u BiH, uskoro slijedi sukob Srba i Bošnjaka

 

Kako prenosi portal Grude.com, Prkačin je istaknuo da će uskoro doći do sukoba Srba i Bošnjaka, a da bi Hrvati kao najskromniji i najnormalniji narod u Bosni i Hercegovini mogao biti važan kotač u cijelom procesu.

 

"Srbi imaju tešku borbu, imaju pola BiH, međutim za njih je BiH kao Husina jaja. Nosi Haso jaja u pregršt, a pita ga Mujo šta ti je to. Kaže Haso: Ako ispadnu ništa", govori Prkačin i zaključuje: Oni nisu završili svoj posao.

 

Zatim se osvrnuo na Bošnjake. "Bošnjaci, oni nama djeluju superiorni jer jadni imaju snage samo namagarčit Hrvate i isplazit im jezik. Srbi moraju završiti svoj posao, a Bošnjaci se tek moraju obračunati s Hrvatima i oni su u najvećim problemima. Zašto? Zato što su neskromni, oni hoće sve, oni hoće čitavu Bosnu i Hercegovinu koju nikad neće dobiti na način kako bi htjeli", istaknuo je general Prkačin.

 

Kazao je da Čović mora dobiti podršku Zagreba. "Hrvati, dakle, pošto su najskromniji i najnormalniji, kakvi god mi bili mi da bili, mi smo najnormalniji od tri naroda. Čović mora dobiti potporu iz Zagreba, nema formiranja vlasti, prebaci nogu preko noge, smiji se i čekaj", stava je Prkačin.

 

Istaknuo je da Dodik nije istrijebio Hrvate nego SDS koji je partner Bošnjaka. Kazao je da Dodik jako ozbiljno vodi politiku prema Hrvatima. "Franjo Tuđman je taktičkih pogrešaka imao, ali stratešku nije nijednu napravio. Dodik taktički griješi, ali ne griješi strateški i on igra na Hrvate i ovi mogu raditi što hoće, ne što bi Hrvate Dodik volio nego Dodiku trebaju Hrvati. Doći će se konačno do pameti da se shvati da je Bosna po sporazumu nastala sporazumom tri naroda i dva entiteta, pa tad nitko ne gleda ima li Hrvata 10, 12 posto ili ga imali koliko ga imali. Uskoro dolazi do ozbiljnog sukoba Bošnjaka i Srba", kazao je general.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio