Tuča u Gorskom Kotaru porazbijala automobile! Dvorišta poplavljena

Datum objave: 11.06.2019   Broj čitanja: 710
Nakon što je dijelove Hercegovine zahvatilo olujno nevrijeme ponegdje praćeno tučom veličine oraha, o čemu smo ranije pisali, puno gora situacija događala se u Gorskom Kotaru.
Tuča u Gorskom Kotaru porazbijala automobile! Dvorišta poplavljena

 

Jako nevrijeme praćeno pljuskovima, a mjestimice i tučom pogodilo je u utorak navečer Gorski kotar.

 

Fotografije koje nam je poslala čitateljica pokazuju kako je padala tuča veličine jabuke, a mnoga dvorišta ostala su poplavljena.

 

Najviše su stradali krovovi na kućama i automobili, piše Neverin.hr.

 

Strašno nevrijeme stiglo je iz Slovenije gdje je također tuča izazvala velike probleme, a prema pisanju lokalnih medija mjestimice je tuča bila velika kao teniska loptica.

 

- Najgora je bilo u Igu gdje su padale prave ledene gromade. Tuča je zasigurno uzrokovala ogromne štete, a nadležne službe uslijed velikih količina oborina u kratkom vremenskom roku upozoravaju i na mogućnost pojave bujica. Sudeći prema aktualnim radarskim snimkama sustavi su poprilično statični, što može doprinijeti pojavi ekstremnih oborina i tuče na manjem dijelu područja te dodatno pogoršati situaciju. Prema pisanju lokalnih medija, meteorolozi očekuju nastavak razvoja olujnih sustava i u idućim satima - piše Istramet.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio