Grudske mažoretkinje, živući simbol svog grada!

Datum objave: 12.06.2019   Broj čitanja: 1117
Točka na “i” 18. Večernjakova pečata je stavljena, no odjeci najznačajnijeg društvenog događaja u BiH još se ne stišavaju. Manifestacija je i dalje jedna od glavnih tema razgovora kako u Bosni i Hercegovini tako i u susjednoj Hrvatskoj te u drugim zemljama okruženja.
Grudske mažoretkinje, živući simbol svog grada!

 

Posljednja nagrada za Osobu godine u BiH otišla je u ruke Zlatka Dalića, hrvatskog izbornika, koji je prvi u povijesti Večernjakovih pečata uspio dva puta uzeti glavno priznanje. Nakon što ga je lani osvojio s još trojicom trenera iz BiH, ove godine to je napravio s Modrićem koji je igrao u BiH i s Rakitićem, Lovrenom, Mandžukićem, Jedvajem, Kovačićem i Ćorlukom čiji su korijeni iz BiH.

 

Izazov i velika čast

 

Na crvenom tepihu špalir za pobjednika napravile su Večernjakove mažoretkinje sastavljene od djevojaka iz Mostara, Širokog Brijega, Kiseljaka, Tomislavgrada i Gruda. Da stvari s mažoretkinjama funkcioniraju kao i drugi detalji vezani uz crveni tepih, brinula se i ove godine Anja Puhalo. - Koordinirati timom Večernjakovih mažoretkinja već četvrtu godinu zaredom na ovogodišnjem Večernjakovu pečatu bilo je u isto vrijeme i velik izazov i velika čast. Željela bih zahvaliti gospodinu Jozi Pavkoviću na ukazanom povjerenju. Dugogodišnji rad s mažoretkinjama na raznim protokolima naučio me je kako su pri ovako velikim manifestacijama ključni čimbenici za dobru organizaciju jako dobra komunikacija i odgovorno pristupanje svim segmentima protokola, sve do najsitnijih detalja – govori nam Anja Puhalo u razgovoru.

 

Svjesna je kako je Večernjakov pečat jedna od najznačajnijih manifestacija i da je poseban trud potrebno uložiti u organizaciju.

 

- Ovako velika manifestacija kao što je Večernjakov pečat iziskuje mnogo posvećenosti osoba koje sudjeluju u samoj organizaciji kako bi svi segmenti funkcionirali na najbolji mogući način. Kompleksna manifestacija kao što je ova iziskuje mnogo rada, energije, kreativnosti strpljenja i, svakako, snage. Kad se osvrnemo unatrag, vidimo da Pečat sve te segmente iz godine u godinu uspješno objedinjuje i to je svakako recept za uspjeh – kaže Anja.

 

Vrhunska kvaliteta

 

Ovogodišnjom manifestacijom, koja je ponovno zabljesnula i dala priznanja najboljima, prema mišljenju ocjenjivačkog suda i na temelju glasova čitatelja Večernjaka, Anja je oduševljena i sretna je što je u organizaciji sve odlično funkcioniralo.

 

- Ovogodišnji Večernjakov pečat je zaista još jednom pokazao vrhunsku kvalitetu te da s pravom nosi epitet najvećeg društvenog događaja na naših prostorima – istaknula je.

 

- Nastup mažoretkinja prije samog dolaska na crveni tepih ispred zgrade Večernjeg lista i, naravno, cjelokupni protokol pri dolasku visokih uzvanika na samom crvenom tepihu bio je i ove godine jedan od segmenata koji su sa strane gledatelja imali jako pozitivan odjek, što me čini sretnom i ponosnom - kaže Anja Puhalo za Večernji list. Ističe da su mažoretkinje bile najbolja dobrodošlica gostima. - Mažoretkinje su poznate kao živući simboli gradova iz kojih dolaze, a vidjeti zajedno mažoret ekipe iz Mostara, Gruda, Tomislavgrada, Širokog Brijega i Kiseljaka na crvenom tepihu bila je jedna uistinu živopisna slika i najbolja dobrodošlica uvaženim gostima - kazala je koordinatorica Večernjakovih mažoretkinja.

 

Večernji list

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio