Milorad Pupovac prijavljen za ubojstvo Dr. Ivana Šretera!

Datum objave: 16.06.2019   Broj čitanja: 561
Saborski zastupnik Stevo Culej jučer je u jutarnjim satima Ravnateljstvu policiji prijavio Milorada Pupovca zbog njegovih saznanja o ubojstvu dr. Ivana Šretera ili čak možebitne umiješanosti!
Milorad Pupovac prijavljen za ubojstvo Dr. Ivana Šretera!


Na naš upit ima li to veze s Pupovčevim istupom u Saboru kada je samovoljno pozvao DORH i nazvao se ratnim zločincem, Culej je odgovorio kako to nema veze:

 

“Ne obraćam pažnju na njegove performanse. Ja sam još prije godinu dana u Saboru postavio pitanje u vezi ubojstva dr. Šretera i uloge Milorada Pupovca u njemu. S obzirom da mi niti nakon godinu dana nitko nije odgovorio, odlučio sam ići ovim putem”, kazao je Culej za naš portal i dodao kako je možda i dobro da je čekao jer je poiciji priložio na uvid i sasvim nove, dosad, neviđene dokumente.

 

“Uz sve navode koje je Slavko Degoricija iznio u svojoj knjizi o Šreterovom ubojstvu, a gdje se Pupovca konkretno sumnjiči za sudjelovanje u ovom zločinu, sada imamo i nove dokaze. Samo želim da ga inspektori konačno sjednu u stolac i postave mu konkretna pitanja jer je previše slučajnosti. Postoje sumnje da je Pupovac u trenutcima Šreterovog ubojstva bio u izravnoj svezi sa njegovim egzekutorima. Konkretno mislim na Branka Pavića, zapovjednika logora Bučje, Vezmara, Džakulu. Sve se odvijalo u rujnu 1991. godine, a postoje i srpski spisi u kojima i sami Srbi izražavaju čuđenje da je Pupovac u to vrijeme najnormalnije održavao komunikaciju i s jednom, i s drugom stranom. Zato mislim da ga se treba ozbiljno ispitati… Tada mu performansi neće pomoći”, zaključuje Stevo Culej.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio