Hadžihafizbegović vrijeđao Posušje! Hrvatska policija bi morala reagirati

Datum objave: 17.06.2019   Broj čitanja: 1118
Prema službenom cjeniku HRT, emitiranje spota od 30 sekundi u vremenu od 14 do 16 sati košta 1680 kuna. S obzirom da je hrvatska dalekovidnica omogućila Emiru Hadžihafizbegoviću laprdanje u trajanju od 60 minuta, to znači kako ga je ova medijska kuća počastila da 201 600 kuna ili nešto više od 50 000 maraka. Ali nije to problem.
Hadžihafizbegović vrijeđao Posušje! Hrvatska policija bi morala reagirati

 

Ono što je spomenuti glumac i sve veći bošnjački nacionalist iznio u emisiji “Nedjeljom u 2” pokazuje svu besmisao stanja u Bosni i Hercegovini. Osim je pokušao opravdati bošnjački izbor Željka Komšića kao čin “patriotizma”, Hadžihafizbegović je čak nabrajao Srbe i Hrvate koji Bošnjacima ne smetaju i kojima bi oni dopustili da obnašaju dužnosti u izvršnoj vlasti. Zašto Stankovićev gost smatra da Bošnjaci mogu određivati hrvatske i srpske predstavnike u vlasti ostaje nepoznanica.

 

-Nemojte tjerati narod u mazohizam, da nakon otvorenog dila s četnicima mi dopustimo da Ćović uđe u Predsjedništvo, nemojte nas tjerati u mazohizam, poručuje Emir iz fotelje HRT-a.

 

Ima još! Postavlja se pitanje trebaju li hrvatske istražne agencije privesti Hadžihafisbegovića na ispitivanje jer je tijekom emisije rekao kako su se hrvatska državljanstva prodavala u Posušju ispod stola za 5 000 maraka.

 

 -Kazao je da ti koji ga kritiziraju od njega traže da vrati hrvatsko državljanstvo za koje ističe da ga nije kupio za 5000 € ispod stola u Posušju – navodi HRT u članku nakon emisije. Da je to rekao netko od hrvatskih dužnosnika iz BiH vjerojatno bi bio priveden na ispitivanje.

 

Nekadašnji glumac, a današnji promotor stavova SDA je tijekom emisije i članove međunarodne zajednice u BiH proglasio uhljebima, trabunjao je opet i o Thompsonu, a jedina stvar na koju nije odgovorio je slika na kojoj drži tri prsta podignuta. Rekao je kako je slika nastala u Tuzli, ali nije rekao zašto je podigao tri prsta u zrak.

 

Ero.tel

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio