Poziv na obuke ''EU fondovi i upravljanje projektnim ciklusom (PCM)''

Datum objave: 19.06.2019   Broj čitanja: 173
Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije i ove godine organizira ciklus obuka na temu „EU fondovi i upravljanje projektnim ciklusom (PCM)“ u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom za ekonomski razvoj - REDAH.
Poziv na obuke ''EU fondovi i upravljanje projektnim ciklusom (PCM)''


Prvi ciklus obuka održati će se u lipnju 2019.godine, a drugi ciklus planiran je održati se u posljednjem tromjesečjuove godine.

 

Obuke su podijeljene nadva dijela (2 + 2 dana) i sastoje se oduvodnog, teorijskog dijela u okviru kojeg će polaznici obuke dobiti detaljne informacije o dostupnim EU i drugim fondovima te se upoznati sa osnovama upravljanja projektnim ciklusom, dok se drugi praktični dio obuke odnosi na pružanje praktičnih savjeta o tome kako razraditi projektnu ideju u konačan projektni prijedlog i kako izraditi projektni proračun.

 

S obzirom na tekuće i očekivane pozive za dostavljanje projektnih aplikacija u okviru programa prekogranične i transnacionalne suradnje, cilj nam je iskoristiti pogodno vrijeme i uključitiu radionice sve zainteresirane potencijalne korisnike u našoj županiji koji žele naučiti kako svoju projektnu ideju razraditi u konkretan i kvalitetan projekt koji će moći aplicirati na jedan od nadolazećih poziva.

 

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane iz javnog i privatnog sektora, civilnog društva, kao i mlade, da se prijave za sudjelovanje na obukama. Napominjemo da je broj sudionika na obukama ograničen te molimo sve zainteresirane da svoje prijave dostave u što skorije vrijeme.

 

Prvi dio obuka u trajanju od dva dana biti će održan u utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja 2019. godine u Širokom Brijegu, stoga sve zainteresiranepozivamo da prijave svoje sudjelovanje najkasnije do petka, 21. lipnja 2019. godine na sljedeću adresu elektronske pošte Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije: info@eui-zzh.ba

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio