POSUŠJE: Članovi Udruge gospodarstvenika zaposlili novih 175 zaposlenika

Datum objave: 21.06.2019   Broj čitanja: 370
Kolektivnim članstvom u UPFBiH, UGP zadržava pravni subjektivitet i samostalnost u odlučivanju na razini općine, a sudjeluje u kreiranju zajedničkih aktivnosti na razini županije, federacije i države..
POSUŠJE: Članovi Udruge gospodarstvenika zaposlili novih 175 zaposlenika


U srijedu, 19. lipnja 2019., održana je 14. Skupština Udruge gospodarstvenika Posušje. Skupštinu, koja je organizirana kao redovita i izvještajna, vodilo je radno predsjedništvo: Pero Lončar dopredsjednik, Damir Vican predsjednik UO i Damir Lončar predsjednik NO.

 

Skupština je usvojila Financijsko izvješće za 2018. godinu i izvješća o radu Upravnog odbora i Udruge.

 

Članovi Udruge gospodarstvenika Posušje i u prošloj, 2018. godini, nastavili su s uspješnim poslovanjem, novim investicijama i postigli su odlične poslovne rezultate. Nove investicije i veći prihodi rezultirali su i novim zapošljavanjem. Prosječan broj zaposlenih u 2018. bio je 2.147 i veći je 9 posto ili za 175 zaposlenika u odnosu na 2017., a 23 posto ili za 397 zaposlenika više nego u 2015. godini.

 

U skladu sa zaključkom s tematske skupštine UGP-a, koja je održana u prosincu prošle godine, koji ističe potrebu zajedničkog nastupa što većeg broja udruga gospodarstvenika i poslodavaca u FBiH u svojim zahtjevima prema tijelima javne uprave i institucijama, a sve u cilju rasterećenja gospodarstva i boljeg poslovnog okruženja, na 14. Skupštini donesena je odluka da se pokrene procedura o kolektivnom članstvu Udruge gospodarstvenika Posušje u Udruženju poslodavaca FBiH.

 

Kolektivnim članstvom u UPFBiH, UGP zadržava pravni subjektivitet i samostalnost u odlučivanju na razini općine, a sudjeluje u kreiranju zajedničkih aktivnosti na razini županije, federacije i države, priopćenje je iz UGP.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio