Nakon nedavnog požara Zovko obnavlja stolariju

Datum objave: 24.06.2019   Broj čitanja: 530
Ovih je dana krenula obnova stolarije Zovko u Širokom Brijegu koja je prije dva mjeseca u potpunosti izgorjela u požaru.
Nakon nedavnog požara Zovko obnavlja stolariju

 

Direktor stolarije i jedan od suvlasnika Karlo Zovko u izjavi za Fenu istaknuo je kako je obnova zidne konstrukcije u tijeku te kako će i sušnica i pogon uskoro biti u funkciji.

 

“Obnova će biti završena do jeseni, ali teško je u ovom trenutku precizirati hoće li to biti u devetom ili u desetom mjesecu. Ovih su dana krenuli građevinski radovi, a uskoro će profunkcionirati sušnica i pogoni u stolariji”, kazao je Zovko koji je zahvalio gradskim i županijskim vlastima, drvnom klasteru i svima onima koji su na bilo kakav način pomogli toj stolariji.


 

Stolarija Zovko u potpunosti je izgorjela u požaru 18. travnja ove godine, a riječ je o jednoj od najdugovječnijih tvrtki u Širokom Brijegu.

 

U protekla dva mjeseca otkako su trajali radovi na čišćenju zgarišta stolarije većina radnika je sudjelovala u radovima, a sačuvana su i sva radna mjesta. Osim toga, iz stolarije su, kako ističe Zovko, sačuvali i sve dosadašnje poslovne partnere.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio