Hercegovački Poskoci uspješni u Zadru FOTO

Datum objave: 25.06.2019   Broj čitanja: 1100
U Zadru se ovog vikenda održao međunarodni taekwondo turnir na kojem se okupilo osamdesetak sportaša iz četiri države.
Hercegovački Poskoci uspješni u Zadru FOTO

 

Na turniru su nastupili taekwondo klubovi iz Posušja i Širokog Brijega gdje su ostvarili odličan uspjeh.

 

Zlatne medalje su osvojili: Lucija Miličević, Klara Grubišić, Antea Kraljević, David Grubišić, Nikola Knezović i Šimun Topić - POSKOK POSUŠJE te Magdalena Kvesić - POSKOK KOĆERIN.

 

Srebrne medalje su osvojili: Bruno Knezović, David Milićević i Filipa Bašić a brončane Anamarija Miličević, Ana Bašić, Marta Grubišić i Luka Kraljević - POSKOK POSUŠJE te Nika Vukoja - POSKOK KOČERIN.

 

Članovi Poskok Posušja su svojim rezultatima bili uvjerljivo najbolji te su dobili pehar za najuspješniji klub na natjecanju.

 

Ovo je bilo zadnje natjecanje u prvom dijelu sezone na kojem smo nastupili sa sa našim mlađim natjecateljima koji su pokazali jako puno potencijala ali i prostora za napredak. Za nas je natjecanje bilo sportsko turističkog karaktera pa smo nakon uspješno okončanog sportskog dijela ostatak dana iskoristili za obilazak prekrasnog Zadra. Zahvaljujem se trenerima Mihaeli, Davidu i Martini koji su zajedno samnom vodili djecu kroz ovo natjecanje kao i roditeljima koji su ih pratili i podržavali i ovaj put a našim borcima čestitam na ostvarenom uspjehu, a posebno curama iz Kočerina kojima su ovo prvi uspjesi u sportskoj borbi. Sada nas još očekuju klupska polaganja u obadva kluba nakon čega slijedi kratki odmor pa bazične pripreme za nastavak sezone, kaže trener Petar Boban.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio