Hercegovku ugrizao crnostrig pa zgazila na poskoka

Datum objave: 26.06.2019   Broj čitanja: 5099
Proteklih sedam dana bili su vrlo uzbudljivi za radnike hitne pomoći u istočnoj Hercegovini u mjestu Trebinje, koji su u ovom razdoblju imali čak tri intervencije nad sugrađanima koji su pretrpjeli ugriza zmija otrovnica, među kojima i jedan dječak od svega tri i pol godine.
Hercegovku ugrizao crnostrig pa zgazila na poskoka

 

Kod dva slučaja evidentiran je ugriz crnostriga i to u selu Grab i na Trebinjskim Brdima, dok je kod jednog slučaja evidentiran ugriz poskoka i to na izletištu Studenac. Na sreću, brzom intervencijom medicinskih radnika spriječene su opasne posljedice, pacijenti su stabilno i oporavljaju se.

 

Najzahtjevnija intervencija bila je na Trebinjskim brdima, gdje je crnostrig ugrizao stariju ženu u predjelu koljena. To su odmah primjetili ljudi koji su bili sa njom, posjeli je u kamion i krenuli ka Trebinju, dok su u međuvremenu pozvali hitnu, čiji se tim odmah uputio ka Planim Dolima, gdje se nezgoda dogodila.

 

Kad je nesretna žena izlazila iz kamiona kako bi prišla medicinskim radnicima, nagazila je na poskoka i počela vrištati. Trebinjskim medicinarima u početku nije bilo jasno što se sada dogodilo, misleći da su u pitanju halucinacije zbog djelovanja otrova.

 

Međutim, poskok je ubrzo prošao pored nogu doktora Vaska Kovača i tek tada im je bilo jasno da ženu, samo pukom srećom, poskok nije ujeo, jer bi u tom slučaju bilo pitanje šta bi se sa njom dogodilo.

 

Ona je prebačena u trebinjsku Bolnicu gdje je smještena na intenzivno liječenje.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio