Treneri Hajduka trenirali mališane na stadionu HNK Grude FOTO

Datum objave: 01.07.2019   Broj čitanja: 446
Ovaj tjedan naše selekcije bile su u punom pogonu!
Treneri Hajduka trenirali mališane na stadionu HNK Grude FOTO

 

Limači 2008 godište u petak su sudjelovali na turniru u Bileći, a u subotu su sudjelovali na turniru u Ljubuškom i na najbolji način završili sezonu osvojivši prvo mjesto!

 

Iz naših redova bio je i najbolji igrač turnira Marin Čale, koji je uz veliku pomoć svojih suigrača osvojio ovu nagradu!

 

Ovo je jedna od najtalentiranijih generacija u našem klubu, koja je kroz čitavu sezonu osvajala brojne turnire i medalje!


 

U petak smo u suradnji sa Hajdukom iz Splita ugostili selekciju Hercegovine iz 7 klubova (Grude, Troglav, Tomislav, Posušje, Ljubuški, Brotnjo, Zrinjski)

 

Djeca 2007 godište odigrala su međusobnu utakmicu, a 2008 i 2009 godište trenirali su sa Hajdukovim trenerima!

 

- Hajduk je između 70-ak najbolje djece iz ove selekcije odabrao par momaka koji su išli na turnire sa Hajdukom, tako da se ova suradnja pokazala odličnom za Hajduk koji ima na radaru najbolju djecu iz ovih klubova, za djecu koja imaju priliku pokazati svoj talent i vještinu na većoj razini i za trenere koji se mogu educirati i vidjeti kako se radi u Hajdukovoj Akademiji!
Selekcija se nastavlja ponovo u 9 mjesecu, zahvaljujemo Hajduku na dolasku, kazao je za Grude.com trener Jozo Ćutuk, koji je kao i ovi mališani sa 15 godina otišao u Hajduk.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio