Susret bonitetno izvrsnih tvrtki ŽZH

Datum objave: 04.07.2019   Broj čitanja: 510
Susret bonitetno izvrsnih tvrtki s područja Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) održat će se u četvrtak, 11. srpnja, s početkom u 13:00 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu.
Susret bonitetno izvrsnih tvrtki ŽZH

 

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata, priopćili su organizatori susreta. Ovi subjekti su značajni za uspjeh i razvoj regije, a u BiH je oko 26 posto takvih od ukupnog broja aktivnih kompanija. Pored toga, takve tvrtke zapošljavaju 59 posto ukupno zaposlenih u BiH.

 

Susret organizira Bisnode - najveći pružatelj pametnih podataka i analitičkih podataka u Europi. S oko 2.400 zaposlenih, Bisnode djeluje na 19 različitih tržišta, a bavi se izvorima podataka, sigurnošću i formatima, a specijalizirani su za rafiniranje velikih podataka u pametne podatke.

 

Predstavnicima tvrtki, među ostalim, obratit će se predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, Dario Sesar ispred Ministarstva gospodarstva ove županije, te Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda Vlade ŽZH za europske integracije. Bonitetno izvrsnim tvrtkama bit će uručeni prigodni certifikati.

 

U ŽZH, bonitetno izvrsnih je 31,8 posto od ukupnog broja aktivnih tvrtki, a one kreiraju 87 posto prihoda i 89 posto dobiti županije te zapošljavaju 78 posto od ukupnog broja zaposlenih u toj županiji.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio