Stigao ljetni SOS paket iz Vibera

Datum objave: 06.07.2019   Broj čitanja: 267
Viber je od besplatnog programa za komunikaciju s prijateljima postao koristan digitalni alat koji korisnicima nudi mnoštvo opcija.
Stigao ljetni SOS paket iz Vibera

 

Viber je objavio kako je dostupan ljetni SOS paket za kojeg kažu da korisnicima donosi puno digitalnih iznenađenja za savršeno ljeto. Ujedno su poručili korisnicima da na svoje mobilne uređaje skinu najnoviju verziju u kojoj ih očekuju novi alati te da sada sve radi brže nego prije, prenosi ictbusiness.info.

 

Iz Vibera u novoj promotivnoj kampanji podsjećaju kako korisnici mogu izravno iz aplikacije obaviti rezervaciju smještaja i dijeljenje informacija i iskustava tijekom i nakon odmora. U meniju Chat ekstenzija (GIF+) i pomoću Booking.com pretrage tako mogu tražiti smještaj, poslati preporuke prijateljima i dovršiti rezervaciju bez izlaska iz aplikacije.

 

Viber je od besplatnog programa za komunikaciju s prijateljima postao koristan digitalni alat koji korisnicima nudi mnoštvo opcija. Tako uz lokalne pozive oni mogu komunicirati iz inozemstva i s onima koji ne koriste aplikaciju bez roaming naknada (zasad samo iz SAD-a, Kanade i UK-a), a mogu pokretati i razne grupne chatove te s većim brojem prijatelja dijeliti sadržaje te uspostavljati grupne pozive.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio