Istraga se vodi protiv nekoliko direktora Aluminija, jedan već zbrisao u Austriju

Datum objave: 11.07.2019   Broj čitanja: 1430
Koliko god cijena struje bila previsoka, jasno je da je Aluminij kroz godine bio i "zlatna koka" za neke od svojih direktora.
Istraga se vodi protiv nekoliko direktora Aluminija, jedan već zbrisao u Austriju

 

Prema neslužbenim informacijama, već se vode istrage protiv nekih direktora koji su kroz određeno vrijeme bili na čelu ove tvrtke, a jedan od poznatijih iz vremena nelegalne "platformaške vlade" koji se nakon odlaska iz Aluminija smjestio u Hrvatskoj, otišao je u Austriju. Nije poznato je li u pitanju bijeg, ali s obzirom da su informacije o istrazi već počele curiti, onda je sve moguće.

 

Što će se događati s bivšim gigantom u budućnosti nije poznato, međutim najuspješniji direktor u povijesti Aluminija Mijo Brajković rekao je za Ero.tel da možda i nije sve izgubljeno. -Ako su ugasili pogon na način kako smo mi to uradili 1992. godine, onda ima nade i tvornica može nastaviti raditi u budućnosti kada se riješe aktualni problemi. Ako su pogoni ugašeni bez ikakve pripreme, onda se bojim kako je kasno za bilo što i kako su proizvodni pogoni uništeni – rekao je Brajković za Ero.tel.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • HR HERCEG BOSNA12.07.2019 18:47 sati
    Boze cuvaj Hrvate, mali smo a zele nam da nestanemo da bi se ovo lakse podijelilo. Jadan onaj koji vodi ovaj narod, ne bi htjela da je to moje dijete jer vlada veliki jal medu narodom. Svakoga nazivati lopovom bez suda je van pameti. Gdje god sjednes samo prica lopovi, lopovi, tko je lopov, valjda bi trebalo prije dokazati???
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio