Odakle predsjedničkog kandidata iz Hrvatske i sarajevske 'Jedine opcije' na prosvjedima u Mostaru

Datum objave: 11.07.2019   Broj čitanja: 1655
Nakon višegodišnje agonije i gašenja Aluminija, danas su u Mostaru vodstvo tvrtke, sindikati, radnici i vodstvo Hrvata u BiH počeli tražiti rješenja za budućnost ove tvrtke.
Odakle predsjedničkog kandidata iz Hrvatske i sarajevske 'Jedine opcije' na prosvjedima u Mostaru

 

Na prosvjedu su bili radnici Aluminija i njihovi prijatelji koji su im došli dati podršku.

 

Međutim, jedna je informacija najviše iznenadila, a radi se o organizatoru prosvjeda koji je preko Facebooka pozivao građane iz cijele BiH na prosvjede u Mostar, pa bi se moglo reći da je ipak bilo ubačenih elemenata o kojima se ništa nije znalo. Naime, otkriveno je da je glavni kreator događaja bila politička opcija "Jedina opcija", inače novoosnovana sarajevska stranka koja nema predstavnika hrvatske nacionalnosti (ili ih skriva), a na njenoj osnivačkoj skupštini sudjelovao je Ivan Pernar, bivši saborski zastupnik Živog zida koji redovito omalovažava prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana kao i vojnike HVO-a.

 

S obzirom da je Pernar kandidat i za predsjednika Hrvatske koji nema nikakve šanse za predsjednika ako se u obzir uzmu glasovi Hrvata, pitanje je planira li on preko Jedine opcije dobiti izbore jer 400 tisuća Bošnjaka ima hrvatske dokumente.

 

Stranicu "Jedina opcija" na Facebooku vodi Asim Dautović iz Bihaća koji, gle čuda, dijeli Pernarove objave na Facebooku.

 

 

Autor: Hrvatski aktivisti

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio