150 na sat uletio u naplatne kućice i nastavio se svađat s djevojkom

Datum objave: 12.07.2019   Broj čitanja: 1029
Razgovor je, navodno, vodio s djevojkom, a nakon udarca, uzrujan stravičnim prizorima, u slušalicu je vikao "kurvo, kurvo".
150 na sat uletio u naplatne kućice i nastavio se svađat s djevojkom

 

Također, vozio je na tempomatu, a kazaljke u autu su se zaustavile na preko 150 km/h.

 

Podsjetimo, u strašnoj nesreći koja se u četvrtak dogodila na naplatnim kućicama Sveta Helena, vozač BMW-a je, uslijed velike brzine, prednjim dijelom naletio je na stražnji dio automobila Škoda mađarskih registracija.

 

Vozač Škode je u trenutku sudara usporavao zbog zaustavljenog vozila ispred, a od siline naleta je odbačen u lijevo u smjeru istoka te je prednjim dijelom i gornjim postrojem udario na betonski zid i naplatnu postaju broj 4.

 

Nakon toga se okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija mađarskih registracija, kojim je upravljao 32-godišnjak. Audi se kretao izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

 

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak te je metalnim dijelom udarila u automobil Ford poljskih registracija kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji se kretao ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera.

 

Sve tri ozlijeđene osobe, među kojima je i jedno dijete, bile su u automobilu Škoda.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio