GRUDSKI STOKILAŠI U FINALU TUNIRA STOKILAŠA U RUNOVIĆIMA

Datum objave: 19.07.2019   Broj čitanja: 2525
Kad vidite na prvu ljude koje ćemo spomenuti kroz tekst vjerojatno nikad ne biste pomislili da su prešli famoznu brojku koja ih odvodi na najteži turnir na svijetu. Međutim, prešli su je.
GRUDSKI STOKILAŠI U FINALU TUNIRA STOKILAŠA U RUNOVIĆIMA

 

Oni su grudski stokilaši iz ekipe Šmajser commerce! U licu kao Cristiano Ronaldo u tijelu kao stari Ronaldo uspjeli su doći do finala najtežeg turnira u Runovićima, a izbacili su CB Corte iz Trogira.

 

Rezultat je bio 4:2, a strijelci su bili Dario Alpeza koji se udebljao preko 100 nakon što se oženio, Mario Pezer koji stoju hvata u visinu, Tomo Šmajserov za kojeg bi trebalo provjeriti ima li 100 jer se nije davno oženio i Maka Leko u kojeg barem na oči ne sumnjamo.

 

Naravno, rezultat ne bi bio ni približan da vrata Šmajser Commercea ne brani Mario Galić Manćo kojeg igrači Grude Centra od milja zovu 'Mrvica', a jedina sreća u obitelji Galić je što u kući i ostali ne osvajaju ovakvim ritmom turnire jer je pitanje gdje bi sve stalo s obzirom da je Manćo Galić jedan od najboljih, malonogometnih golmana Hercegovine, a koji na sveopće iznenađenje vaga 100 kilograma.

 

Grudski stokilaši finale će igrati ovog petka od 22 sata protiv ugodno popunjene ekipe iz Širokog Brijega, a pozivaju se svi koji mogu da dođu u Runoviće i podrže grudske dečke s obzirom na feštu koja se priprema u Runovićima.

 

Za ekipu nastupaju: Ivan Mikulić Gile, Marko Leko Maka, Anđelko Śimić Điki, Miro Slišković, Josip Mikulić Šmajo, Mario Pezer, Nikola Žulj, Tomislav Mikulić, Mario Galić i Dario Alpeza, dok je voditelj ekipe Zlatan Marijanović Zlajo.

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 21.07.2019 14:44 sati
    Kršni momci.. Ni kila viška.. Samo naprid
  • Ja 19.07.2019 12:29 sati
    Ooooo dobru su kila skupili. Ee neću se ženiti
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio