Željko Bebek 12. kolovoza u Posušju

Datum objave: 19.07.2019   Broj čitanja: 420
Već sedmu godinu zaredom u Posušju na trgu hrvatskih branitelja održavaju se veliki koncertni rock spektakli.
Željko Bebek 12. kolovoza u Posušju


Sve je počelo 2013. godine koncertom Zabranjenog pušenja, a nastavilo se dolaskom najvećih rock bendova od Opće opasnosti, Prljavog kazališta, Crvene jabuke, Teške industrije, Parnog valjka, Divljih jagoda, a ove godine publiku u Posušju 12. kolovoza zabavljat će Željko Bebek.

 

Na ovom spektaklu do sada su bile tisuće ljudi pa vas organizatori pozivaju da dođete i ove godine kako se nakon koncerta ne bi pitali 'Šta je meni ovo trebalo?'

 

Ovi koncerti već tradicionalno događaju se sredinom kolovoza, a obožava ih publika ne samo u Posušju nego i širom Hercegovine, Bosne i Dalmacije odakle dolazi na ovaj događaj koji je zadržao tradiciju i postao jedan od najznačajnijih i najmasovnijih u programu Posuškog lita, na kojem bude do deset tisuća ljudi.

 

Uz ove velike izvođače svake godine nastupali su i domaći bendovi Predgrađe i Sjena, a upravo će Sjena ove godine zagrijati publika kao predgrupa Željku Bebeku, koji svojim kao i hitovima Bijelog dugmeta jamči vrhunsku zabavu na posuškom glavnom trgu.

 

Kao i svih ranijih godina, zahvaljujući generalnom sponzoru tvrtki Planet d.o.o iz Posušja, ulaz je slobodan, a sve počinje u 21 sat.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio