Do knjige bez brige!

Datum objave: 25.07.2019   Broj čitanja: 192
U online trgovini Hrvatske pošte Mostar dostupni su udžbenici Školske naklade, Logovite i naklade Alfa, te torbe i rukasaci kao i ostali školski pribor.
Do knjige bez brige!

 

Svi školski udžbenici na jednom mjestu, plaćanje pouzećem ili karticom te dostava na adresu samo su neke od pogodnosti koje kupcima nudi Hrvatska pošta Mostar preko online trgovine www.epostshop.ba.

 

Za početak školske godine pripremaju se djeca i njihovi roditelji. Kako bi taj početak protekao u veselom isčekivanju HP Mostar nudi svojim korisnicima mogućnost kupovine i dostave brzom poštom cijelih kompleta školskih udžbenika na kućnu adresu. Bez gužvi i čekanja, potrebno je samo nekoliko klikova i vaši školarci su spremni za nove uspjehe.

 

U online trgovini Hrvatske pošte Mostar dostupni su udžbenici Školske naklade, Logovite i naklade Alfa, te torbe i rukasaci kao i ostali školski pribor. Posjetite bit.ly/SkolskiUdzbenici, izaberite potrebne udžbenike i jednim klikom ih naručite na kućnu adresu.

Rok dostave je 1-2 dana brzom poštom, a cijena dostave je 5 konvertibilnih maraka, dok je za kupovine iznad 100 konvertibilnih maraka dostava besplatna.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio