Gospina poruka: Grijeh će vladati ALI AKO STE MOJI POBIJEDIT ĆETE

Datum objave: 26.07.2019   Broj čitanja: 777
Preko vidjelice Marije Pavlović-Lunetti jučer je Gospa poslala novu poruku svijetu, U njoj je pozvala čovječanstvo da se vrati molitvi.
Gospina poruka: Grijeh će vladati ALI AKO STE MOJI POBIJEDIT ĆETE

 

"Draga djeco! Moj poziv je za vas molitva. Neka molitva bude za vas radost i vijenac koji vas veže s Bogom. Dječice, doći će kušnje i vi nećete biti jaki i grijeh će vladati, ali ako ste moji pobijedit ćete, jer vaše će utočište biti srce moga Sina Isusa. Zato, dječice, vratite se molitvi dok vam molitva ne postane život u danu i noći. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."

 

Grude.com/Medjugorje-info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Istina27.07.2019 15:13 sati
  Svak ce okrenuti glavu od istine. Istina put i zivot=Isus Krist.
 • Istina27.07.2019 15:03 sati
  Krivkletnici sa svojim napadacima koji optuzuju dan i noc znaju kako ce pdmecati drugima sa fraud documentima i setiranim sotonistima kji su zaklauflazeni i u svijetlo jer to i sotona sam i jest. Bog je dao sina svoga da spasi svijet a ne da ga kaznjava. Bog nas je stvorio da budemo sretni i prosperitetni u svemu, tko to nemoze vidjeti. Ako imate kriz kOji vam ga je dao nosite ga hrabro protiv svojih krivokletnika jer je pisano uzdignuti cu vas tamo gdje sam ja sam bio.zATO CE VAS KRIVOKLETNICI PROGLASAVATI L;UDIMA I ZATVARATI PO ZATVORIMA I BOLNICAMA JER SU U SVOM JADU PRESLABI za nositi kriz zivota za sve. Krist pznaje krivokletnike i one koji podmechu drugima. Pznaje svoje ucenike koji idu za njim a to su oni kji su na krizu sa njime.
 • Istina27.07.2019 14:51 sati
  Zashto molitve, da odklonite kazne. Zato trebate znati one koje jesu postavljene u vrimenu i prostoru. Vashi zakoni od tuzibaba nisu moji zakoni jer onaj koji slusa Kristove rijeci treba da znade ..Kristovo Kraljestvo nije od ovog svijeta tak niti zakoni. Ono sto vashe oci nisu vidile i ushi cule imaju druge zakone i planove a sad su sakriveni daleko od vas. Zato vashi krivokletnici i tuzibabe udaraju i optuzuju bash one koje sa Kristom pate na krizu.
 • Istina27.07.2019 14:33 sati
  Mladi Hrvatski Katolici odlaze a vecinom mriju od 50-65 godina tako kroz 10 godina bit ce vas onoliko kako Isus Krist vas nazivlje malo stado.Neprmishljenst lidera i plitickih i crkvenih prije neg st nesht reknu nemogu opravdati cinjenicno i istinito stanje. Svecenici su pzvani za propovjed koja ce sladiti dushu i zivot kao i lijeciti ili stranjivatu zloduhe i prazna obecanja. Mnogi odabiru shiroki put u kjem uzivaju prije iznenadne propasti.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio