U utorak izložba članova Foto kluba Fokus ''Ljubuški čuvari svjetla''

Datum objave: 29.07.2019   Broj čitanja: 113
Izborom fotografija koje će biti izložene članovi Foto kluba Fokus će se potruditi prikazati sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv..
U utorak izložba članova Foto kluba Fokus ''Ljubuški čuvari svjetla''

 

Grad Ljubuški i Foto klub Fokus Ljubuški imaju čast i zadovoljstvo pozvati Vas na izložbu dobrih emocija i lijepih prizora našeg grada “LJUBUŠKI ČUVARI SVJETLA” koja će se održati u utorak, 30. srpnja 2019. godine s početkom u 20 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana iza zgrade Gradske uprave.

 

Izložba fotografija održava se u sklopu manifestacije “Ljubuško ljeto 2019.” povodom proglašenja Grada Ljubuškog.

 

Grad Ljubuški i Foto klub Fokus Ljubuški imaju čast i zadovoljstvo pozvati Vas na izložbu dobrih emocija i lijepih prizora našeg grada “LJUBUŠKI ČUVARI SVJETLA” koja će se održati u utorak, 30. srpnja 2019. godine s početkom u 20 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana iza zgrade Gradske uprave. Izložba fotografija održava se u sklopu manifestacije “Ljubuško ljeto 2019.” povodom proglašenja Grada Ljubuškog.

 

Izborom fotografija koje će biti izložene članovi Foto kluba Fokus će se potruditi prikazati sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv, od kule do slapova Kravice, Čeveljuše, Koćuše, Vitine, Klobuka, stećaka, prostranog polja, vedrog hercegovačkog neba i drugog.

 

Posjetitelji izložbe imaju priliku kroz fotografije raznih motiva upoznati dio ljepote Ljubuškog iz kuta kako svoj zavičaj vide ovi umjetnici: Ivan Bebek, Denis Luburić, Perica Biško, Anđelko Zlopaša, Đino Spajić, Ana Bubalo, Marijo Vučić i Marijo Zlopaša.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio