NAJAVA: Prvi gala koncert Marka Škugora u Mostaru

Datum objave: 30.07.2019   Broj čitanja: 353
Jedan od najboljih tenora u Hrvatskoj Marko Škugor, 26. rujna 2019., dolazi u Mostar, gdje će održati veliki koncert u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20:30 sati.
NAJAVA: Prvi gala koncert Marka Škugora u Mostaru

 

Iza mladog šibenskog slavuja Marka, koji je pjevačku karijeru je započeo u klapi, stoji nekoliko vrlo uspješnih godina na glazbenoj sceni. Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere 2013., kada je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu kao solist i prvi tenor "Klape s mora" ("Mižerja"), potom je dvaput pobijedio na Splitskom festivalu ("Devet slova jedne riči" i "Ka' dica") te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, najprije samostalno ("Samo ti si"), a godinu kasnije i kao član "Četiri tenora" ("Sve je tvoje").

 

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

 

“Kako te jubim ja” naziv je nove pjesme Marka, koji je omiljeni pjevač mladenaca, a autor ove pjesme je Vinko Barčot, inače autor hita “Samo s tobom sam upoznao ljubav”.

 

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.

 

Uskoro počinje prodaja ulaznica za koncert koji se već dugo očekuje u Hercegovini!

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio