VIDEO/FOTO: Finalni spektakl na strani Ružića - Prvaka Gruda!

Datum objave: 07.08.2019   Broj čitanja: 1346
"NK Grude volimo za njih život dajemo", orilo se ovog utorka u Grudama gdje se igralo finale Lige mjesnih zajednica općine Grude.
VIDEO/FOTO: Finalni spektakl na strani Ružića - Prvaka Gruda!

 

Ružići su protiv Sovića Donjih rezultatom 4:2 osvojili toliko željeni premijerni naslov prvaka Lige mjesnih zajednica i tako završili desetljeće koje je kao prvak otvorio Grude Centar te ga osvojio čak sedam puta, a Tihaljina, Pešija i sada Ružići bile su ekipe koje su iskoristile svoju šansu i uzele najdraži seoski trofej.

 

Ružići su godinama u završnicama, nagledali su se polufinala i završnih večeriju, a ovog puta konačno su osvojili naslov.

 

Najbolji igrač finalne večeri je Stipe Mikulić iz ekipe Ružići. Najbolji igrač cjelokupnog turnira je Ivo Bandić iz ekipe Ružići kao i golman Petar Braćić. Najbolji strijelac lige je Matej Šimić iz Sovića Donjih. Za fair play nagrada je otišla Grude Zapadu. Treće mjesto pripalo je Gorici.

 

Za Ružiće su nastupili Ronald Bilić, Ivan Logara, Pero Braćić, Marko Žulj Kocka, Drago Bandić, Ivan Ivo Bandić, Ante Mlinarević, Ivan Pralas, Stipe Mikulić Augustin Mlinarević, Andrija Braćić, Nikola Žulj, Mate Bandić i Marin Bilić.

 

Tijekom ovog tjedna donijeti ćemo vam i 11 najboljih koji su po izboru portala Grude.com obilježili ovogodišnje natjecanje.


Ekipa portala Grude.com donosi vam 51-minutni video od prošle noći kao i fotografije. Ovim putem zahvaljujemo se Mariju Knezovića koji je snimao utakmicu, reporteru Marinu Zoriću koji nas je svakodnevno izvještavao o detaljima s lige i ostalom timu koji je pomogao u realizaciji finalne, ali i svih ostali večeriju na portalu Grude.com.

 

Finalni spektakl uveličale su i Grudske mažoretkinje.

 

Uživajte u videu i fotografijama:

 

 

Grude.com

Povezane vijesti: RUŽIĆI konačno dočekali titulu! Popeli su se na GRUDSKI OLIMP

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • iko10.08.2019 09:17 sati
    Bravo za Grude TV
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio