FOTO: GRUDE ZABLISTALE POD ZVIJEZDAMA na kulturnom događaju godine

Datum objave: 08.08.2019   Broj čitanja: 2317
Ako je fra Gabro Grubišić s najljepših visina mogao jučer pogledati prema svojoj crkvi mogao je biti najponosniji svećenik na svijetu.
FOTO: GRUDE ZABLISTALE POD ZVIJEZDAMA na kulturnom događaju godine

 

Grudska kamena ljepotica, crkva svete Kate zablistala je u najljepšem ruhu na II koncertu "Pod zvijezdama".

 

Spektakl pod otvorenim nebom uveličali su Ivana Vlašić na trubi, gitarist Filip Miloš te pijanistice i pijanisti Gabrijela Iličić, Marija Boban, Božidar Vlašić, Stipe Iličić, Brigita Šilić i Ivan Galić.

 

Večer je otvorio grudski načelnik Ljubo Grizelj koji je usporedio sinoćnje Grude s kulturnim prijestolnicama Europe i svijeta.

 

I uistinu, ispred crkve koju je fra Gabro započeo, a koja je zablistala u vremenu fra Stanka Pavlovića, fra Bernarda Marića i fra Ante Šaravanje, djelovalo je kao da smo na nekoj međunarodnoj sceni, a još kad je šest pijanista zasviralo na pozornici djelovalo je kao da je Broadway osobno oživio u srcu Gruda.

 

Koncert je održan pred oko 700 ljudi, a nakon koncerta uz čašicu razgovora svi koji su htjeli mogli su ostati ispred starog župnog ureda u Grudama.

 

Ovdje vrijedi istaknuti poduzetnike Hercegovine koji se već drugu godinu zaredom iz ljubavi prema glazbi i umjetnosti trude na najvišoj razini organizirati jedan ovakav događaj.

 

Uživajte u fotogaleriji:

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Anonimno09.08.2019 15:27 sati
  Sve pohvale organizatorima, poduzetnicima ,ovim mladim glazbenicima,a i fotografima grude.coma za predivne slike.. Svaka cast!
 • Za eru08.08.2019 16:14 sati
  Ako si invalid dođi dobićeš vina rakije i kruva svaki dan. Ovo što je sinoć bilo u grudama neopisivo. Pozdrav svim ljudima dobre volje
 • Za Eru08.08.2019 13:05 sati
  Bio bih i ja pun snage i volje da mi narod daje pare svaki dan, vino, hranu...
 • Ero08.08.2019 12:22 sati
  Dragi Bog na nebu, grudski fratri na zemlji! Većih ljudi s više snage nisam vidio, a lome ih crveni kmeri u crkvenim redovima svom snagom. Podrška grudskim fratrima i čestitke poduzetnicima koji su ovo napravili na najljepšem platou u Hercegovini. Svaka čast i mladim glazbenicima koji su došli uveličati ovu večer. Oni su biser.
 • Js08.08.2019 10:48 sati
  Nešto prelijepo bio sam sinoć. Otišao sam davno iz Gruda ali doć i ono sinoć vidit nemogu opisati. Prohodati oko crkve po groblju sjetiti se oni koji nisu sa nama neopisivo. Poz svima svim organizatorima koji su na bilo koji način sudjelovali
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio